Annonce
Randers FC

Rødt kort og nederlag til Freja-drenge i Helsingør

Arkivfoto: Mathias Fredslund Hansen
Randers Freja FC tabte lørdag 0-1 i U19-divisionen
Annonce

Randers: En god stime med tre sejre i de seneste fire kampe stoppede for Randers Freja FC, da holdet lørdag tabte 0-1 på udebane til FC Helsingør i U19-divisionen.

Randrusianerne havde ellers lavet ti mål i de seneste to kampe, men i lørdagens kamp var modstandernes mål nærmest som forhekset.

Randers Freja FC spillede sig til flere store chancer i første halvleg og kunne ifølge træner Per Sørensen også godt have fået et straffespark til Jesper Steendahl. Men i stedet scorede hjemmeholdet få sekunder før pausen på et hjørnespark.

- Præstationen var godkendt, men det var resultatet absolut ikke. Vi spillede rundt om dem på siderne og udnyttede vores fart, som vi skulle, og vi var også klart bedre end dem i forhold til at skabe chancer. Men det var i den grad stolpe ud, siger Per Sørensen.

Kort efter pausen blev Randers Freja FC reduceret til 10 mand, da Jesper Steendahl modtog sit andet gule kort, men trods undertallet kom holdet alligevel til et par store chancer, som de dog heller ikke formåede at udnytte.

Med nederlaget er løbet kørt for Randers Freja FC i forhold til de to øverste placeringer i rækken, men ifølge Per Sørensen har det ikke været et tema længe.

- Top 2 missede vi reelt for lang siden med den måde, vi kom ud efter julepausen. Vores trup er væsentligt reduceret i forhold til i efteråret, hvor vi vandt rub og stub, så det har været nogle lidt andre præmisser, vi har spillet på i foråret. Men det skal ikke være nogen undskyldning. Som hold og individuelt har vi heller ikke ramt det samme niveau som i efteråret, selv om vi har fået snuden bedre tilbage i sporet de seneste kampe, siger Per Sørensen.

Randers Freja FC spiller næste gang lørdag 1. juni klokken 13 hjemme mod Roskilde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Navne, noter og bud på opstillingen: Profiler vender tilbage til Europa-jagt

Annonce