Annonce
Randers FC

Rødt kort og tennisnederlag til U19-drenge

Genrefoto

Randers: Randers Freja FC fik en drømmestart med scoring efter blot tolv minutter, men endte alligevel med at tabe 1-6 i lørdagens hjemmekamp mod Silkeborg i U19-ligaen.

Laurs Skjellerup bragte Randers Freja FC foran, men Silkeborg fik udlignet efter 20 minutter og kom også foran 2-1, inden Randers Freja FC blev reduceret til 10 mand, da centerforsvareren Frederik Lund fik rødt kort otte minutter før pausen.

Få minutter inde i anden halvleg kom Silkeborg på 3-1, og derfra blev det en hård omgang for hjemmeholdet, der indkasserede yderligere tre scoringer.

- Det er en lidt mystisk kamp at se tilbage på, fordi vi har flere store chancer tidligt i kampen, hvor vi også kommer foran. Men vi sætter os selv i nogle svære situationer ved blandt andet at lave en for kort tilbagelægning ved målet til 2-1, som de løber ned og scorer på, og selvfølgelig også ved det røde kort. Det var hårdt for os at skulle spille i undertal så tidligt i kampen mod et hold, som er så dygtige på bolden, siger træner Per Sørensen.

- Vi må erkende, at det dør lidt for os, da de straks efter pausen kommer foran 3-1. Selv om vi forsøger at holde sammen på det, var det rent mentalt en hård omgang. Det var opad bakke, erkender Per Sørensen.

Randers Freja FC har tabt de første fire kampe i U19-ligaen og har en målscore på 4-20.

- Det er klart, at der er mange ting, vi skal arbejde med. Vi skal have hævet det individuelle niveau, og så skal vi have minimeret fejlene, for de bliver straffet hårdt, når man spiller i ligaen. Men først og fremmest er der et stykke mentalt arbejde at gøre, erkender Per Sørensen.

Det har holdet nu 14 dage til inden den næste kamp i U19-ligaen, som er 14. september ude mod Esbjerg.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce