Annonce
Østjylland

Røgdykkere fandt kvinde død i brændende hus

Østjyllands Brandvæsen måtte sende røgdykkere ind for at lede efter den 61-årige kvinde, der blev reddet livløs ud af bygningen. Arkivfoto: Martin Ravn

En brand raserede torsdag aften et hus på Tandervej i Mårslet. En af husets beboere - en 61-årig kvinde - omkom i branden.

MÅRSLET: En 61-årig kvindes liv stod ikke til at redde, da der tirsdag aften udbrød brand i et hus på Tandervej i Mårslet.

- Vi fik anmeldelsen om brand i husets stueetage klokken 21.07 og sendte straks betjente og brandvæsen ud til adressen, fortæller Lotte Fisker Jørgensen, pressemedarbejder hos Østjyllands Politi.

Da myndighederne ankom til Tandervej, havde branden allerede solidt tag i huset.

- Huset er opdelt i to lejemål, og det var lykkedes beboeren på første sal selv at komme ud. Da vi ankom til adressen, kunne beboeren fortælle, at stueetagens beboer formentlig stadig var derinde, siger Thomas Jørgensen, indsatsleder hos Østjyllands Brandvæsen.

Brandvæsenet sendte derfor to røgdykkerhold ind i den brændende bygning. Det lykkedes røgdykkerne at lokalisere den savnede 61-årige kvinde, som blev bragt livløs ud af bygningen. Efterfølgende blev hun erklæret død.

Østjyllands Politi har endnu ikke kunnet fastslå brandårsagen.

- Vores teknikere er i fuld gang med at undersøge, hvordan branden er opstået. Det kan vi ikke sige mere om på nuværende tidspunkt, men vi har ikke grund til at tro, der ligger en kriminel handling bag, siger Lotte Fisker Jørgensen.

Ifølge indsatsleder Thomas Jørgensen er branden formentlig opstået i den 61-årige kvindes stue, der efter slukningen var totalt udbrændt.

Kvindens pårørende er blevet underrettet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Dronningen tog toget til Randers

Danmark

Erling kaster op to gange hver nat - du må ikke begå samme fejl som mig

Annonce