Annonce
112

Røgdykkere på arbejde i autoværksted: Brand mellem Mejlby og Spentrup

Beredskab og Sikkerhed Randers måtte mandag formiddag rykke ud til en brand i nærheden af Mejlby nord for Randers. Arkivfoto: Michael Bager
Mandag formiddag blev Beredskab og Sikkerhed Randers kaldt ud til brand mellem Spentrup og Mejlby. Store mængder røg var med til at forsinke slukningen.
Annonce

Mejlby: Et forholdsvist nyt autoværksted ved en ejendom på Stabelsvej tæt på Mejlby brød mandag formiddag i brand.

Klokken 9.37 blev Beredskab og Sikkerhed Randers tilkaldt til branden. Da brandvæsenet nåede frem, kunne indsatslederen konstatere, at lokalet var så røgfyldt, at der måtte sendes røgdykkere ind.

- Vi sendte to røgdykkere ind, som lokaliserede branden til en reol i bygningen. Den slukkede de, men ellers kunne de ikke se noget på grund af røgudviklingen i værkstedet, forklarer indsatsleder Carsten Pedersen.

Derefter blæste brandvæsenet ved hjælp af en ventilator røgen ud af bygningen. Da røgen var væk, kunne beredskabet se, at branden også havde bevæget sig op under taget.

Carsten Pedersen vurderede, at det ville tage et par timer at slukke og eftertjekke branden i taget, da der skulle pilles tagplader af bygningen.

- Men det er ikke en voldsom brand - jeg tror knap, man kan se tagbranden udefra, siger han.

Som en konsekvens af branden er autoværkstedet blevet meget røgskadet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce