Annonce
Mad og drikke

Røræg med kantareller

Foto: Skovdalnordic.com
Annonce

Vi er godt i gang med augustskolen, hvor vi beskæftiger os med æg til morgenmad.

I vores familie foretrækker vi vores morgensmadsæg på tre måder: kogt, som spejlæg eller som røræg.

Min erfaring er, at der er flere fordele ved at spise æg til morgenmad. Gør du det, føler du dig mindre sulten resten af dagen, da æggene er med til at holde blodsukkeret stabilt længe.

Opskrift:

12 æg

Salt og peber

½ dl fløde

25 g smør

300 g kantareller

25 g ærteskud

25 g tallerkensmækker

Pisk æg og fløde med salt og peber.

Smelt smør på panden.

Steg kantarellerne i smørret i et par minutter.

Hæld æggemassen på.

Skrab æggemassen forsigtigt fra side til side, indtil den begynder at stivne.

Server med brød og pynt med ærteskud og tallerkensmækker.

Foto: Skovdalnordic.com
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Sundhedsstyrelsen anbefaler øget brug af mundbind hos lægen

Sport For abonnenter

Galleri og reaktioner: DB satte Vorup til vægs - igen

Annonce