Annonce
Østjylland

Røver med stor slagterkniv ville true sig til oralsex på Viborgvej

Et røveri fandt sted på Viborgvej i Hasle natten til torsdag. Nu leder politiet efter vidner. Arkivfoto: Kim Haugaard
Politiet er på jagt efter gerningsmand, der natten til torsdag udsatte en 20-årig for røveri på Viborgvej.
Annonce

AARHUS: En 20-årig mand var natten til torsdag udsat for en voldsom episode i Hasle.

Den yngre mand var på vej hjem fra byen klokken 01.22, da han ved Viborgvej blev antastet bagfra af en person, der tog fat i hans arm. Da den 20-årige vendte sig om, kunne han se, at vedkommende havde en hættetrøje trukket op over hovedet, var maskeret for underansigtet og stod med en stor slagterkniv i sin højre hånd. Personen pressede kniven ind i siden på ham, og sagde ”jeg skal have dit dankort”, hvorefter gerningsmanden trak den 20-årige væk fra vejen.

Ifølge Østjyllands Politi har den 20-årige ikke noget dankort, da det er spærret, hvilket han forsøgte at forklare gerningsmanden.

Det resulterede så i en mere insisterende og truende adfærd fra røveren, som krævede, at den 20-årige beviste, at hans kort var spærret. Ifølge anmeldelsen fik det gerningsmanden til flere gange at kræve, at den 20-årige i stedet gav ham oralsex, hvorefter gerningsmanden ændrede adfærd, lagde kniven fra sig, satte sig ned på nogle sten og talte mere roligt til den 20-årige.

Men da den 20-årige sagde, at han ikke havde tænkt sig at udøve oralsex på ham, blev gerningsmanden igen opfarende og råbte, at det skulle han, og at han ville stikke ham med kniven. Kort efter skubbede den 20-årige hårdt til gerningsmanden, så han mistede balancen, hvilket gav den 20-årige mulighed for at løbe fra stedet.

Annonce

Påvirket af episoden

På vej derfra forsøgte den 20-årige at standse flere biler, men ingen af dem standsede. Han ringede også på samtlige dørtelefoner i en opgang, hvorefter han fik kontakt til en ung mand, der lukkede ham ind og hjalp ham med at ringe til politiet.

Østjyllands Politi fortæller, at den 20-årige var så påvirket af episoden, at han ikke kunne huske, hvilken vej, han havde løbet, men politiet hører gerne fra eventuelle vidner eller de personer, der kørte bilerne, der blev forsøgt standset.

Gerningsmanden beskrives som:

  • Mand
  • Østafrikansk/somalisk af udseende
  • 20-22 år gammel
  • 175-180 centimeter høj
  • Almindelig af kropsbygning
  • Mørk i huden
  • Talte dansk
  • Var iført en grå hættetrøje og sort klæde/maske for underansigtet
  • Bevæbnet med en stor slagterkniv med sort skæfte

Har man oplysninger i sagen, bedes man kontakte politiet på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Her er dokumentationen: TV2 inviterede til skjulte optagelser, men kommunen takkede nej

Annonce