Annonce
Østjylland

Røver slap af sted med to halve 200-kronesedler: Nu er han efterlyst af politiet

Kender du ham her, vil politiet gerne høre fra dig. Foto: Østjyllands Politi
Østjyllands Politi vil gerne i kontakt med personer der enten kender den efterlyste eller har oplysninger om røveriet.
Annonce

AARHUS: Østjyllands Politi efterlyser en mand, der for cirka en måned siden udsatte en 33-årig mand for røveri i Aarhus.

Sammen med efterlysningen har politiet offentliggjort et særdeles vellignende foto af den efterlyste gerningsmand.

Røveriet fandt sted tidligt om morgenen søndag 10. november klokken cirka 06.45. Her var den 33-årig mand i byen i Aarhus, hvor han havde været på en bar i Fiskergyde. Han har forklaret politiet, at han på vej væk fra baren faldt i snak med en udenlandsk mand, der blandt andet fortalte, at han var fra Afghanistan.

Pludselig tog manden fat i den 33-årige og skubbede ham omkuld, tog pungen ud af hans baglomme og tog to 200 kroner-sedler, der lå i pungen. Den 33-årige fik rejst sig op og tog fat i pengesedlerne, så de gik i stykker, mens han råbte om hjælp. Herefter tog han sin telefon frem for at tage billeder af gerningsmanden, der reagerede ved at slå ud efter den 33-årige, der igen blev væltet omkuld, hvorefter gerningsmanden løb fra stedet.

Annonce

Set i 7-Eleven

Kort efter gik den 33-årige mand en tur forbi 7-Eleven på Lilletorv, hvor han pludselig så gerningsmanden komme ind af døren. Med hjælp fra en af de andre i butikken, blev gerningsmanden overtalt til at vise de to halve pengesedler, som han var sluppet afsted med. Han gav dem til den 33-årige, hvorefter han forsvandt fra stedet.

Gerningsmanden beskrives som:

  • Mellemøstlig af udseende.
  • Almindelig af bygning.
  • Med kort, sort hår og høj hårgrænse.
  • Cirka 160-170 centimeter høj.
  • Iført sorte bukser, sort trøje med et påsyet logo på tværs af brystet og en lang, sort jakke med sølvfarvede knapper.

Hvis man kan genkende gerningsmanden på billede eller i øvrigt har oplysninger i sagen, kan man kontakte Østjyllands Politi på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Frank Nørgaard kalder institutioners 'nej tak' til pixi-evangelier for en knægtelse af kristendommen: - Endnu et knæfald for islam

Danmark

Professor om coronavacciner: Den fulde effekt kommer først i sidste halvdel af 2021

Annonce