Annonce
Syddjurs

Røvere sparkede døren ind og stjal 21-årigs tv og spillekonsol

Arkivfoto: Michael Bager
En 21-årig mand fra Ryomgård fik sig tilsyneladende en voldsom forskrækkelse og slag på kroppen, da to gerningsmænd sparkede døren ind til hans hjem torsdag aften.
Annonce

Ryomgård: Østjyllands Politi fik torsdag klokken 20.55 en anmeldelse om, at der var begået røveri fra en adresse i Ryomgård. Anmeldelsen kom fra en 21-årig mand, der fortalte, at han tidligere på aftenen – omkring klokken 17.30 - var blevet udsat for røveri i sit eget hjem.

En patrulje kørte til stedet for at foretage nærmere undersøgelser, og under sin afhøring kunne den 21-årige fortælle, at to fremmede mænd havde sparket hans hoveddør ind og slået og sparket ham, inden de stak af med hans tv, spillekonsol og andre værdigenstande.

Den 21-årige, der ikke kom alvorligt til skade, kunne kun give et sparsomt signalement af mændene. Således beskrives den ene gerningsmand som værende 190-195 centimeter høj, tyrkisk eller arabisk af udseende, ligesom han havde fuldskæg.

Hans medgerningsmand var en anelse lavere – cirka 180 centimeter høj - og af udenlandsk udseende.

Østjyllands Politi efterforsker nu anmeldelsen nærmere. Har du oplysninger om røveriet eller mulige gerningsmænd, kan du kontakte politiet via tlf. 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Kunstig sø er blevet kampplads for lystfiskere og lokale beboere - minister på vej med afgørelse

Randers

Randers Julehjælp: Festpenge i mediehuset går til økonomisk trængte familier

Randers

Motorvejen spærret natten til søndag: Kassevogn var væltet og chaufføren sad fast

Annonce