Annoncørbetalt indhold

Ral 9010 – Evergreen i hvid maling

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Skal hjemmet friskes op og ved du ikke helt hvor du skal starte, så kan det måske være at det eneste du egentlig bare skal gøre i første omgang, er at male dine vægge og karme med en frisk gang maling – en klat maling i ny og næ kan gøre underværker.


Annonce

Giv væggene et frisk pust med en gang ny maling

Nogle gange når man til et punkt, hvor man føler at hjemmet trænger til en forvandling før at man igen kan få en rigtig ah-følelse, når man kommer ind ad døren og tankerne kan galopere afsted i forhold til hvor det er at man skal starte og hvad der egentlig skal til, men måske du kan få lidt hjælp til en simpel forvandling, der samtidig gør en kæmpe forskel.

Det er langt fra alle der tænker over, at væggene derhjemme med tiden har brug for en opfriskning i farven. De sidste par år har dog været præget af lækre støvede og rustikke farver på væggene i diverse inspirationsblade og det har været med til at gøre, at folk er kommet ud af flækken med at få givet hjemmet noget frisk maling.

Men det er faktisk ikke kun væggene der altid trænger. Også vindueskarme og døre kan have brug for en frisk tur og her er der mange der fejlagtigt går ind og bestiller en hvid maling, men oftest skal der her bruges en varm hvid ral 9010.


Skab den flydende overgang eller den kontrastfyldte stemning med den rette hvide maling

Hvid maling er ikke bare hvid maling, men der findes utrolig mange nuancer, ligesom der gør med alle de farver vi kan komme i tanker om og det har faktisk en enorm betydning for det udtryk du ender ud med at få om du vælger den ene hvide frem for den anden.

Virksomheder der fabrikerer vindueskarme og dørkarme, producerer helt bevidst de hvide udgaver med en varm hvid ral 9010. Grunden til dette er, at det skaber en mere flydende overgang i forhold til de andre farver i hjemmet. Hvis du prøver at male en væg i dit hjem med en hel kridhvid, så vil du hurtigt se hvordan det kan irritere øjnene med den voldsomme kontrast det giver.

Også køkkenproducenter anvender sjældent en kridhvid farve i deres møbler netop af samme årsag, mens gallerier og lignende netop vælger den kridhvide for at fremhæve det der tæller i deres rum – nemlig de fine kunstværker der ikke skal forsvinde med flydende overgange i farverne for øjnene.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.