Annonce
Randers

Randers åbner for nød- og døgnpasning i påsken

Arbejder man i en samfundskritisk funktion i for eksempel sundhedssektoren, ældreområdet, socialområdet, hos politi og beredskab eller lignende, tilbyder Randers Kommune også nød- og døgnpasning i påsken. Foto: Randers Kommune
Forældre, der udfører vigtige funktioner for samfundet, får et særligt tilbud om nød- og døgnpasning i Randers Kommunens institutioner i påsken.

Randers: Randers Kommune tilbyder nød- og døgnpasning fra skærtorsdag 9. april til og med anden påskedag mandag 13. april for de familier, hvor forældrene kaldes på arbejde til samfundsvigtige opgaver i sundhedssektoren, på ældreområdet, socialområdet, hos politi og beredskab og lignende, og som ikke kan løse udfordringen med pasning med families eller venners hjælp.

- Vi forudser, at der i denne ekstraordinære situation vil være forældre, der også i påskehelligdagene, vil have brug for nødpasning. Det er vigtigt, at vi fortsat understøtter de forældre, der udfører samfundskritiske funktioner. Derfor må vi stå klar, også i de kommende helligdage, til at hjælpe de forældre, siger borgmester Torben Hansen i en pressemeddelelse.

Nødpasningen i påsken vil foregå i Børnehuset Bækkestien, som vil have åbent alle døgnets timer.

- Vi forsøger i videst muligt omfang, at der følger en kendt voksen med fra barnets nuværende institution eller skole til nødpasningen i Børnehuset Bækkestien. Vi forventer det ikke, men hvis der er behov for yderligere kapacitet, så kan der også åbnes for nødpasning i andre institutioner, siger Michael Maaløe, direktør for Børn og Skole i Randers Kommune.

I nødpasningen bliver det håndhævet, at der maksimalt må være 10 personer samlet på én gang, og alle hygiejneregler overholdes, oplyser kommunen.

Forældre, som udfører kritiske funktioner for samfundet og har behov for nødpasning i påsken, skal henvende sig i den institution eller skole, deres barn normalt går i. Af hensyn til kommunens planlægning skal der gives besked snarest muligt og senest tirsdag 7. april.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Kommunen støtter tv-sjov fra Christian Fuhlendorff og lokal instruktør med en halv million: Skal vise de gode sider af Randers

Danmark

Lyt her: Bisonmanden brød sammen - jeg er ikke kommet ovenpå endnu

Danmark

Klar tysk melding om grænseåbning: Åbne sluser til Poetzsch og Calle fra 15. juni

Annonce