Annonce
Randers

Petrea elsker at komme udover scenekanten

17-årige Petrea F. Krustrup Nielsen fra Randers Statsskole er et af 90 talenter, som er med i forestillingen "ID", der handler om unges identitet. PR-foto
Petrea F. Krustrup Nielsen er en af 90 unge talenter, der gør klar til at omdanne Randers Kulturhus til totaloplevelse med musik, teater, dans og kunst.
Annonce

Randers: - Det er megafedt at lave teater, og det er også min ambition at uddanne mig til enten skuespiller eller dramatiker.

Sådan fortæller 17-årige Petrea F. Krustrup Nielsen, som lige nu har travlt med at øve sin rolle i "ID", der er en forestilling i Randers Kulturhus 29. november med unge talenter inden for musik, teater, billedkunst og dans.

For Petrea F. Krustrup Nielsen er "ID" først og fremmest muligheden for at komme mere i dybden med at formidle følelser udover scenekanten.

Annonce

Stor erfaring

Den unge skuespillerspire har allerede en del erfaring med livet i showbiz, da hun som elev på Randers Statsskole har spillet med i både "En Skærsommernats Drøm" og "High School Musical", der var skolens årlige forestilling i henholdsvis 2017 og 2018.

Og i år har Petrea tillige en rolle i skolens opsætning af Adams Oehlenschlägers lystspil "Aladdin".

Forestillingen "ID" tager blandt andet udgangspunkt i de unges egen identitet, og det faktum, at man i dag på sociale medier viser én identitet, mens man i virkeligheden kan være en anden.

- Det er et superrelevant tema om det pres, der hviler på os unge, når alle gerne vil vise det perfekte, uddyber Petrea F. Krustrup Nielsen.

Annonce

God inspiration

Med i forestillingen er unge fra Paderup Gymnasium, Randers Statsskole, Randers HF og VUC, Randers Kunstmuseums billedkunsthold, Randers Musikskole, Randers Egnsteater og Turbinens talentprojekt i. De unge undervises på de enkelte skoler og i en række workshops, hvor professionelle undervisere og instruktører lærer fra sig.

- Det er enormt inspirerende at deltage i. Og der er en god tråd mellem den teori, vi bliver undervist i under dramatimerne på statsskolen, og den scenekunst, som vi skal ud at opføre under forestillingen, forklarer Petrea F. Krustrup Nielsen.

"ID" er en del af den regionale kulturaftale Østjysk Vækstbånd og støttes af Randers Kommune og Kulturministeriet.

Forestillingen 29. november er gratis, men der skal reserveres billetter via hjemmesiden www.randers.dk/idtalent

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Henrik Knudsen efter selvmord i Elvis-familie: I den verden er der kun en ting, der tæller. Succes

Randers

Memphis Mansion tynget af Mandelas datters død: - Hun var sådan et sødt menneske

Annonce