Annonce
Leder

Randers Amtsavis - nu med lyd

Annonce

Kære læser. Du har allerede i nogle måneder haft mulighed for at få vores vigtigste nyheder på amtsavisen.dk oplæst af vores robot Athena, opkaldt efter visdommens gudinde fra den græske mytologi, i al beskedenhed naturligvis. Fra i dag sætter vi endnu mere lyd på vores gode, 209 år gamle Randers Amtsavis og giver vores læsere en daglig podcast, et radioprogram, du kan høre, når det passer dig, på amtsavisen.dk eller i appen Nyhedskiosken, hvor du også kan læse vores e-avis.

Podcasten Danmark, som vores nye lyd hedder, giver dig hver dag ny viden om en af de vigtigste nyheder i Kronjylland, på Djursland eller andre gode steder i det store jysk-fynske område, hvor avisen Danmark hver dag ligger indeni det lokale dagblad. Med Podcasten Danmark bliver du klogere, mens du laver noget andet - kører bil, vasker op, klipper hæk. Prøv det, akkurat som flere og flere danskere gør det. Efterspørgslen på podcast er enorm, og den interesse vil vi naturligvis gerne imødekomme med lyd, der passer os, der bor i det vestlige Danmark.

Vi hører Mads & Monopolet som podcast allerede, og vi hører om krimi og kultur, mad og vin, sport og meget andet. Fra i dag kan vi også høre vores politiske redaktør analysere på den politiske situation set fra provinsen, ikke fra hovedstaden. Og vi kan høre væsentlige og vedkommende nyheder fra Randers, Ribe og Rudkøbind fortalt på en måde, så det interesserer lyttere i hele Vestdanmark.

Podcasten Danmark supplerer den lyd, du har allerede, når du klikker på menupunktet lyd øverst på amtsavisen.dk. Her har du i nogle måneder haft mulighed for at høre fire forskellige nyhedsoplæsninger: Et nyhedsoverblik over døgnets vigtigste begivenheder, flest lokale men også få nationale og internationale. Et sportsoverblik. Et nationalt overblik kaldet Danmark. Et erhvervsoverblik med lokale såvel som nationale nyheder.

Jeg håber, at vores nye satsning på lyd vil falde i din smag og fint supplere dit abonnement på nyheder på papir, pc og mobil. Velkommen i vores nye verden - nu med lyd.

Fra i dag sætter vi endnu mere lyd på Randers Amtsavis og giver vores læsere en daglig podcast, et radioprogram, du kan høre, når det passer dig, på amtsavisen.dk eller i appen Nyhedskiosken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Henrik Knudsen efter selvmord i Elvis-familie: I den verden er der kun en ting, der tæller. Succes

Annonce