Annonce
Nyhedsbrevet Randers

Randers Amtsavis skaber stor erhvervsredaktion: Fem journalister skal skrive om virksomheder og arbejdsliv

Foto: Lars Rasborg

Vi og vores læsere er vilde med nyheder om erhvervsliv og arbejdsmarked. Det viser konstante målinger af aktiviteten på vores netavis, og derfor har vi netop opslået en ledig stilling som journalist på vores nye erhvervsredaktion, der skal styrke vores dækning af virksomheder og beskæftigelse i Randers, Kronjylland og på Djursland.

Fakri Aldin Koleilat bliver ny skrivende erhvervsredaktør og skal i samarbejde med journalisterne Jan Sisseck, Frank Pedersen og Morten Lund samt den nye kollega, der endnu ikke er ansat, løfte vores journalistiske indhold om erhvervsliv af enhver slags og størrelse og altid med mennesket i centrum.

Den lokale avis om Randers, Kronjylland og Djursland er også den lokale avis om erhverv, og det vil den være i endnu højere grad i det nye år, når vi styrker vores opmærksomhed omkring små butikker, store industrivirksomheder og alt derimellem.

Annonce

Foruden lokale nyheder om erhverv i Randers Amtsavis leverer vi også regionale erhvervsnyheder i magasinet Erhverv Plus Østjylland samt nationale og internationale nyheder om erhverv i avisen Danmark. Desuden står vores moderkoncern, Jysk Fynske Medier, der er landets næststørste af sin slags, bag nyhedsbrevet Erhvervsliv Randers.

Fra de seneste dages net- og papiraviser følger herunder en række smagsprøver på vores mange nyheder fra det lokale erhvervsliv.

Verners bedste arbejdsplads

Foto: Annelene Petersen

Hvad sker der? Randers Amtsavis har været på besøg på en arbejdsplads i Randers, som vi alle kender, og hvis hjælpsomme medarbejdere vi også kender. Verner Hou er en af medarbejderne, og for ham er genbrugspladsen på Ørneborgvej i Randers verdens bedste arbejdsplads. Han er 54 år og ønsker at blive på pladsen resten af sit arbejdsliv.

Hvorfor er det vigtigt? Gode arbejdspladser er værdifulde for vores hverdagsliv og almene velbefindende. Det er vigtigt, at vi har det rart sammen, når vi er på arbejde, og det er vigtigt, at vi hjælper hinanden godt i mål. Genbrugspladsen i Randers er sådan en arbejdsplads, og det fortæller medarbejderne begejstret og hjertevarmt om på amtsavisen.dk.

Hvad skal der nu ske? Trods iskolde vinterdage på genbrugspladsen fortsætter medarbejderne på pladsen med at servicere dig og mig, når vi kommer med anhængeren eller bagagerummet fyldt. Og de hjælper med et smil - ikke med en sur attitude som de blå mænd i den 13 år gamle danske film om en helt anden genbrugsplads.

Læs hele historien her.

Prisbelønnet iværksætter konkurs

Foto: Lars Rasborg

Hvad sker der? Den prisbelønnede randrusianske iværksættervirksomhed Evershelter har begæret sig selv konkurs. Virksomheden blev stiftet i 2012 af Jakob Christensen (billedet) og Claus Heding og har produceret shelters for flygtninge.

Hvorfor er det vigtigt? Evershelter havde ifølge boets kurator, Thomas Markert fra Dahl Advokatpartnerskab, en fin idé men formåede aldrig at skabe en kommerciel succes. Evershelters ejere har nu mistet deres andel i virksomheden.

Hvad skal der nu ske? Kurator skal nu gøre boet op. Det sker blandt andet i samarbejde med nogle forholdsvis få kreditorer og med videresalg af virksomheden for øje.

Læs hele historien her.

Tacoboy på havnen er lukket

Foto: Lasse Kristoffersen

Hvad sker der? Restauranten Tacoboy på Havnegade i Randers har været lukket siden onsdag 1. december. På sin facebookside oplyser indehaver Juan De Dios, at han har lukket på havnen for vinteren men åbner på Mariagervej. Dog oplyser han ikke, om han åbner på havnen igen, når vinteren er ovre, ligesom han ikke oplyser, hvornår han åbner på Mariagervej.

Hvorfor er det vigtigt? Da Tacoboy åbnede, skabte restauranten nyt liv i den lukkede fiskeforretning, der nærmest var blevet en institution på havnen i Randers, og den supplerede det allerede etablerede streetfoodmarked i pakhuset på naboadressen.

Hvad skal der nu ske? Indtil byggeriet af flodbyen på den nuværende havn går i gang, kan Tacoboy blive liggende på adressen Havnegade 8, har Juan De Dios aftalt med Randers Kommune.

Læs hele historien her.

Nyt liv i gammel skobutik

Foto: Frank Pedersen

Hvad sker der? Endnu en ny lejer er på vej ind i den forhenværende skobutik på hjørnet af Østervold og Slotsgade i hjertet af Randers. Høreklinikken Audika er flyttet ind i en del af lokalet allerede, men hvem, der flytter ind i resten af lokalet, er indtil videre en velbevaret hemmelighed mellem lejer og ejendomsmægleren EDC Erhverv Trio.

Hvorfor er det vigtigt? Vi elsker, når der er lys i vinduerne og liv i butikkerne i Randers midtby, og nu kommer der nyt liv i butikken, hvor Kjær & Andersen engang solgte sko. Nyt liv kommer der også i det gamle løveapotek på adressen Torvegade 12. Hvem, der rykker ind i apoteket, er ligeledes en hemmelighed.

Hvad skal der nu ske? På hjørnet af Østervold og Slotsgade skal det blive forår, før dørene bliver slået op, og endnu kender vi ikke åbningsdatoen i Torvegade.

Læs hele historien her.

Annonce
Randers FC For abonnenter

Fire år med Søren Pedersen som chef for køb og salg: Sådan har han klaret det, og dét kan vi forvente os til sommer

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Pernilles midtbybutik havde en fantastisk åbning: Nu bliver det den femte interiørbutik til at lukke siden nytår

Randers For abonnenter

Magtlisten i Randers nærmer sig toppen: Mød erhvervskvinden, der arbejder på at skabe en dansk pendant til Gucci, og som har en plads i top 20

Erhverv

Ingen revolution i Verdos top i denne omgang: Repræsentantskabet valgte at beholde næsten hele den gamle bestyrelse

Sport For abonnenter

Billeder og cheftrænerens forklaring fra Kristrup, der nu hænger i en tynd tråd: - Vi er for gode til at rykke ned

Eccos overskud skrumper midt i russiske stormvejr: Krigen får negative konsekvenser for skogigantens økonomi i 2022

Randers

Ingen har lyst til at tage ansvaret for det der foregår - men alle er enige om at det ikke er godt nok: Velkommen til Jobcentret

Kultur For abonnenter

Randers' middelaldereventyr i Kina klædt af til skindet: Jamen, han har jo slet ikke noget tøj på!

Sif og Andreas vil give mere til jorden end de tager: Sådan kom de i gang uden at stifte stor gæld

Randers

På trods af røg og smeltet plastic kørte Dannie næsten 500 meter i brændende bil på motorvejen: Nu er hans baby forvandlet til aske

Cirkusrevy uden Ulf og Lisbet: Velsmurt underholdning, men ingen latterkramper

Østjylland

Kjeld skal så 22 kilometer blomsterbed - til fri plukning: I år er der en ny blomsterblanding på menuen

Randers For abonnenter

Søren kunne godt stoppe med at arbejde og bare leve af sine penge: Men han har stadig en vigtig mission at fuldføre

Erhverv

Hypen for friturestegt bagværk er væk: Donut Shoppen lukker ned i Brødregade

Annonce