Annonce
Randers

Randers ansætter direktør for sundheds-, fritids- og omsorgsområdet

Thomas Krarup er ansat som direktør i Randers Kommune. Pressefoto
Thomas Krarup er netop ansat som direktør i Randers Kommune, hvor han får ansvaret for sundheds-, fritids- og omsorgsområdet.

RANDERS: Thomas Krarup er 45 år og kommer både med erfaring som rådmand for Ældre- og Handicap i Aalborg Kommune fra 2014-2017 og direktør for Vækst- og Udviklingsforvaltningen i Jammerbugt Kommune siden 2018. Thomas Krarup er uddannet cand.scient.pol fra Aarhus Universitet og har efteruddannet sig både i projektledelse, bestyrelsesledelse og er nu i gang med en lederuddannelse for offentlige topledere.

- Vi glæder os til, at Thomas Krarup kommer til Randers Kommune. Vi får en meget dygtig direktør, som har spidskompetence i politisk betjening, understøtte udvikling af politiske visioner og gøre dem til virkelighed gennem strategi og implementering. Samtidig har Thomas et skarpt blik for at inddrage og anerkende både sine ledere og medarbejdere og sammen skabe de gode løsninger netop inden for sundhed, omsorg og fritid, siger Jesper Kaas Schmidt, kommunaldirektør i Randers Kommune.

Thomas Krarup er en holdspiller, der forstår at være bindeled mellem det politiske og det administrative niveau. Han er især drevet af at udvikle god velfærd og at støtte borgere i at mestre eget liv.

- Randers Kommune forstår i den grad at se muligheder. Det er også en ambitiøs kommune, som har en klar retning og vil skabe lige præcis den kommune, man politisk prioriterer. Der er fokus på at skabe rammerne for det gode liv, på sundhed, på fritidsmuligheder og på at samtænke de to for at styrke den enkelte borgers livskvalitet. Det glæder jeg mig meget til at blive en del af, siger Thomas Krarup og fortsætter: - Og ikke mindst glæder jeg mig til samarbejdet med byrådet, direktionen, chefer, ledere og medarbejdere.

Thomas Krarup er vokset op på Fyn og bor i dag i Aalborg sammen med sin hustru og to børn på henholdsvis 13 og 17 år. Fritiden bliver brugt på jagt, løb, spinning og cykling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Randers FC For abonnenter

Næsten uanset, hvor Thomasberg kigger hen, kan han se folk, der leverer varen

Annonce