Annonce
Randers

Randers bygger igen

Udstykning i Dronningborg rummer fra 30. september en byggeudstilling med fem huse af forskellige typehusfirmaer.

Randers: Under navnet Randerbygger i Dronningborg opføres der for andet år i træk en byggeudstilling, og denne gang med fem udstillingshuse.

På udstillingen kan man opleve Eurodan-huse, Milton, Lasse Larsen, Hybel og Vestergaard Huse, som hver især giver deres bud på en drømmebolig. Det er helt særligt, at en byggeudstilling åbner i samme udstykningsområde i Dronningborg to år i træk, men sidste års succes i efteråret/vinter har givet byggeudstillingen vokseværk. Derfor var det et naturligt valg at lave nr. toi samme udstykning som forrige år.

Byggeudstillingen åbner søndag 30. september og har åbent hus hver søndag kl. 14-16 frem til 10 marts næste år. Udstillingshusene er opført på Hjertegræsbakken nr. 3, 5, 7, 9 og 15.

Fra flere af grundene i udstykningen er der udsigt over Randers Fjord, fjordengene, Randers By og bakkelandskaber.

På åbent hus dagene i byggeudstillingsperioden vil man kunne finde informationer om Randers og få uddelt informationsmateriale med mere.

I hele udstillingsperioden vil der være mulighed for at hente inspiration til sin nye eller nuværende bolig. Udstillingshusene er anlagt med have og er flot møbleret fra diverse møbelhuse.

På udstillingen kan man få en snak med de udstillende typehusfirmaer og høre nærmere om mulighederne for eget hus.

Erik Bo Andersen, initiativtager og udstykker, ser frem til endnu byggeudstillingen og samarbejdet med udstillerne. Udstykningen har også lagt jord til femte udgave af TV2 programmet "Nybyggerne".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland For abonnenter

Beskyldes for totalt svigt: Notat rejser kras kritik af Trafikstyrelsen efter den aflyste letbaneåbning

Annonce