Annonce
Erhverv

Randers Bygger vil udvide med 60 nye byggegrunde

Byggeudstillingen Randers Bygger i Dronningborg har været et stort tilløbsstykke. Arkivfoto: Lars Rasborg
EB Invest Randers, der er udstykker af de grunde, som byggeudstillingen Randers Bygger holder til på, har ansøgt kommunen om at etablere 60 nye byggegrunde.

Randers: Byggeudstillingen Randers Bygger i Dronningborg trækker uge efter uge interesserede nybyggere til kommunen. Her udstiller flere af landets største byggefirmaer deres bud på den perfekte bolig. Og udstillingen er en stor succes. Faktisk så stor, at åbningstiden er blevet forlænget til 2. juni.

Til efteråret afholder Randers Bygger den tredje byggeudstilling i Dronningborg, og når den er overstået, er der ikke flere byggegrunde, man kan være på, forklarer udstykker Erik Bo Andersen, der er manden bag Randers Bygger.

Derfor har man nu ansøgt om at udvide området med 60 nye byggegrunde, og Udviklingsudvalget skal således tage stilling til anmodningen på et møde 23. maj.

- Kommunen er lidt lunkne, men nu er det en politisk diskussion. Som projektudvikler synes jeg jo, at valget er ganske let. Randers Bygger holder vejret og tænker positivt, for hvorfor skulle Kommunen og politikerne gå imod gratis vækst og branding, spørger Erik Bo Andersen.

Han understreger, at der ikke skal bruges en eneste offentlig krone på projektet, men at Randers Bygger til gengæld årligt bruger omkring 250.000 kroner på markedsføring.

Annonce

Afgørelsens time

Ifølge Erik Bo Andersen er Randers Bygger en af landets mest besøgte byggeudstillinger, og både virksomhederne, gæsterne og i sidste ende kunderne er da også meget tilfredse, hvilket tydeliggøres ved, at udstillingshusene og de omkringliggende grunde bliver solgt.

- Derfor har virksomhederne ytret et ønske om, at vi kan fortsætte succesen, ligesom flere nye firmaer også har vist interesse for at være med i kommende udstillinger, siger Erik Bo Andersen.

Såfremt Udviklingsudvalgets medlemmer vender tommelfingeren nedad, må Randers Bygger efter alt at dømme dreje nøglen om efter efterårets udstilling.

- Hvis ikke, de er med på det her, så har vi ikke nogen byggeudstilling i Randers fremover. Så må vi lukke ned, for vi har simpelthen ikke mere jord at gøre godt med. Så det er nu, der skal handles, og vi kan ikke vente på en ny kommuneplan i 2020-2021.

- Vi har kæmpet i fem år for at få byggefirmaerne til Randers, så det ville være enormt ærgerligt at jage dem ud af kommunen igen, siger Erik Bo Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce