Annonce
Læserbrev

Randers Byråd og kommunaldirektøren

Læserbrev: Randers Amtsavis har de seneste dage bragt flere artikler om situationen i Randers Byråd og om kommunaldirektøren. I den sammenhæng er der et par forhold, jeg finder anledning til at kommentere.

I en af artiklernes overskrift hedder det, at kommunaldirektøren skal have en ny ledelsesstil. Det er ikke en korrekt udlægning af rapporten. Det hedder derimod: "Generelt er der stor opbakning og tillid til kommunaldirektøren som person og embedsmand". I forlængelse heraf er der et antal byrådsmedlemmer, som finder, at kommunaldirektøren bør justere sin ledelsesstil på visse punkter. Det er min erfaring, at de fleste ledere har et potentiale for forbedring – ingen er perfekt – det gælder for eksempel også topdirektører og politikere.

I samme artikel hedder det, at jeg – som analysens forfatter – skal have en "alvorssnak" med kommunaldirektøren. Det skal jeg ikke. Det tilkommer ikke mig. Jeg havde derimod i går (tirsdag, red.) eftermiddag en konstruktiv samtale, hvor jeg orienterede kommunaldirektøren om baggrunden for og indholdet i de forslag til justering af ledelsesmåden, som nogle byrådsmedlemmer har fremsat.

Arkivfoto: Annelene Petersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Kommunen støtter tv-sjov fra Christian Fuhlendorff og lokal instruktør med en halv million: Skal vise de gode sider af Randers

Danmark

Drop sommerferien til sydens sol: Regeringen fraråder rejser udenfor udvalgte nabolande

Danmark

Danmark genåbner grænsen: Tyske, islandske og norske turister er nu velkomne

Annonce