Annonce
Randers

Randers City Stafet 2019 støtter to gode formål

To lokale institutioner står til at blive tilgodeset, når overskuddet fra dette års Randers City Stafet skal fordeles. Arkivfoto: Annelene Petersen
Både Psykiatriens Hus og Broen kan se frem til at få en ekstra pulje penge, når Randers City Stafet skydes i gang onsdag 14. august.

Randers: Igen i år kan randrusianere og andre støtte ikke bare ét men to gode formål, når de deltager i den årlige Randers City Stafet.

Folkene bag eventen har besluttet, hvem der skal have gavn af overskuddet, når stafetten løber af stablen onsdag 14. august midt i Randers Festuge 2019.

Arrangørerne meddeler således, at overskuddet skal deles mellem Psykiatriens Hus, som er et hus, der tilbyder aktivitets– og samværstilbud til psykisk sårbare borgere i Randers Kommune, og Broen, som er en frivillig forening, der hjælper lokale børn og unge, hvis forældre ikke har sociale eller økonomiske ressourcer til deres børn deltagelse i fritidsaktiviteter i klubber eller foreninger i Randers Kommune.

Annonce

En stafet for alle

Selve stafetten har start og mål på Østervold i Randers C. Randers City Stafet ruten er på cirka 3,5 kilometer rundt i centrum af Randers, og skal gennemløbes fem gange. Et hold skal bestå af mindst tre løbere, og én løber må maksimalt løbe to runder i træk for holdet.

Stafetten har både dame-, herre- og mixrække. Det er også muligt at tilmelde sig som gående - så går man en enkelt omgang.

Der er præmier til vinderne i hver klasse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Mistillid til kommunaldirektøren efter kovending i Stjernehussagen: Han har ikke kompetencerne, viljen og forståelsen

Randers FC For abonnenter

Transfervinduet i Randers FC: En spiller er uafklaret, en anden kan få lov at gå

Annonce