Annoncørbetalt indhold

Randers emmer af uhygge op til halloween

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvor halloween tidligere var noget, man dyrkede i Amerika, er det efterhånden blevet en stor ting også her i Danmark, hvor mange børn glæder sig i måneder op til, og det kan synes, at denne begivenhed næsten er større end julen. Også i Randers forbereder man sig på den store dag, og her ser vi på, hvordan du og familien kan gøre klar til denne uhyggelige dag.


Annonce

Selv om mange i Randers og resten af landet synes at halloween er mægtigt og går all in på kostumer, udsmykning og hvad der nu hører sig til, er der også dem, der synes det er noget pjat, og det er tale om amerikanske tosserier der bare har til formål at bruge folks penge. Hvis du hører til dem, kan du vælge at blive hjemme den dag, trække gardinerne for og aflede de bistre tanker med et spil casinó.


Køb udklædningen i god tid 

En af de vigtigste ting ved halloween er udklædningen. Her må man afsted til af de mange butikker i Randers, der fører halloween kostumer. Her kan det betale sig at være i god tid, så man har noget at vælge i mellem, ja måske bare at få noget i det hele taget. Selvom det kan være svært for forældrene, der er vokset op med fastelavn, at forstå, betyder halloween rigtigt meget for børnene, og det er derfor vigtigt at tage det alvorligt og sørge for at få forberedt sig til den store dag.


Vær klar med lækkert slik 

I flere af byens kvarterer dyrker man den amerikanske tradition med at gå fra hus til hus og inkassere godter, og hvis du selv bor et af de steder, hvor man gør det, må du derfor sørge for at have godt med slik klar, til hvis der skulle komme uhyggelige gæster. Køb gerne ting, der er pakket ind, det er mest praktisk, både i forhold til bakterier og virus, men også i det tilfælde, at tingene skal ligge i en lomme eller pose en tid og risikerer at blive smattet.


Gå med, når børnene skal ud 

Hvis også dine børn skal ud at sprede skræk og rædsel og ikke mindst høste lækkerier, er det godt at der en voksen med, særligt hvis der er tale om mindre børn. Her kan I for eksempel aftale med de andre forældre på vejen, hvem der går med og evt. tage vagter, så ikke alle forældre behøver at gå med. Det kan være ganske hyggeligt at gå rundt i nabolaget på denne dag, hvor mange har forberedt sig på besøg med flotte græskarlygter, udsmykning af hus og have og måske en uhyggelig overraskelse til de monstre, der måtte komme forbi. Således er halloween efterhånden blevet en tradition, som ikke kun børnene, men også mange voksne ser frem til i den mørke tid.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.