Annonce
Randers

Randers' erhvervsliv hyldede sig selv ved udsolgt fest

Årets Gyldne Svelleskrue gik til Anders Pedersen fra Station K i Langå. Foto: Annelene Petersen
Randers FC Thor Lounge var fyldt til bristepunktet, og stemningen var i top, da der blev sat navn på prismodtagerne ved Randers Business Awards, som torsdag blev afviklet for anden gang.
Annonce

Randers: Rygtet om, hvor festligt sidste års awardshow var, må være løbet ud i alle afkroge af Randers, for billetterne til dette års show, det kun andet af sin slags, var nærmest revet væk, før de blev sat til salg for flere måneder siden.

Og selv om vi på grund af avisens deadline ikke har mulighed for at få hele showet med i fredagsudgaven, tør vi godt love, at de færreste er gået skuffede hjem torsdag aften. Vi nåede dog hele første del af showet, hvor halvdelen af de i alt 12 priser blev overrakt, og lad os bare afsløre, at vi også kan løfte sløret for, hvem der vandt de sidste seks.

Stemningen var i top fra første sekund og blev yderligere kørt i vejret af først bobler og hyggesnak eller networking, som det hedder på nudansk, og siden en skøn buffet med tilhørende gode vine.

Og efter disse to første programpunkter var det et særdeles veloplagt publikum, som satte sig til rette i sæderne foran scenen, hvor det, det hele drejede sig om, skulle foregå.

Habengoods leverede et festligt show. Foto: Annelene Petersen
Annonce

To roller til avisen

Denne avis var i høj grad en del af showet, idet Randers Amtsavis sammen med Sparekassen Kronjylland står bag en af priserne, nemlig den til Årets Vækstvirksomhed. Men avisen var faktisk også selv nomineret til en af de øvrige priser, nemlig Poul Harris prisen, for siden 2013 at have stået i spidsen for Randers Julehjælp, som hvert år sikrer, at børn fra betrængte familier får en jul, der nogenlunde matcher andre børns.

Selve prisuddelingerne lod ikke meget tilbage af ønske, for de, der er vant til at se Oscarshowet fra Hollywood eller den hjemlige Robert- eller Bodilfest. I hver kategori blev vist en lille film, der beskriver, hvorfor hver af de tre nominerede er blevet indstillet, hvorefter spændingen blev udløst af forskellige lokale kendisser.

Og for at gøre det hele endnu mere festligt var der indlagt i alt tre underholdende indslag, som alle blev leveret af trioen Habengoods fra Odense. Tre festlige fyre, som sammen adskilte sig fra de fleste ensembler ved at spille på så utraditionelle instrumenter som pvc-rør, hjulkapsler, en stigbøjle og en mercedes-kølergrill.

Annonce

Priserne

Men lad os gå til priserne. Randers Amtsavis' og Sparekassen Kronjyllands Årets Vækstvirksomhed, gik til betonelementfabriken Confac, som blev etableret for godt 11 år siden af de tre venner fra branchen, som mente at have fundet en anderledes og bedre måde at drive virksomhed på, end de havde set på deres respektive arbejdspladser. Og de havde set rigtigt. For selv om de åbnede deres nybyggede fabrik få måneder inden finanskrisen satte ind, har de stort set ikke oplevet andet end vækst siden.

Virksomheden beskæftiger i dag 120 medarbejdere og forventer at runde en omsætning på 320 millioner kroner i næste regnskabsår.

Avisen og chefredaktør Axel Præstmark måtte imidlertid nøjes med at uddele en pris. Årets Poul Harris Pris, der uddeles af byens Rotaryklubber gik til Lifeshelter, som laver shelters, som medvirker til at gøre livet mere udholdeligt for flygtninge over hele verden.

Carl J. Nielsen modtog prisen som Årets Virksomhed. Foto: Annelene Petersen
Annonce

Årets medarbejder

Den Gyldne Svelleskrue gik til Anders Pedersen, fra musik- og erhvervshuset Station K i Langå, mens Årets Kædebutik blev Louis Nielsen.

Erhverv Randers' Årets Virksomhed gik til krydderivirksomheden Carl J. Nielsen. Årets Unge Erhvervsleder blev filialchef i Nordea Steffen Ludvigsen, mens Lars Bendix og Danish Coffee and Tea blev Årets CSR virksomhed.

ABC Gruppen ved Ole Søndergaard uddelte slet og ret Årets Hæder, som gik til ejendomsmægler Helle Gade.

Årets Q-vinder blev frisør Anne Hardahl Pedersen fra A+ Intercoiffure, og årets ejerledede butik blev Tante Olga/ Mac Ale.

Årets Iværksætter blev Norevent ved kok Kevin Pindstrup Nielsen, og endelig kårede Jyske Bank Årets Medarbejder, som blev Britt Simonsen fra Firmaet Vinderslev.

Årets unge erhvervsleder Steffen Ludvigsen fra Nordea var glad men ikke helt tilfreds med, at checken var udstedt af sparekassen. Foto: Annelene Petersen
Helle Gade modtog årets Hæder. Foto: Annelene Petersen
Årets Kædebutik gik til Louis Nielsen. Foto: Annelene Petersen
Årets CSR-virksomhed gik til Danish Coffee and Tea ApS. Foto: Annelene Petersen
Randers Business Awards 2019: Habengoods underholder. Foto: Annelene Petersen
Årets Paul Harris Rotary Pris gik til Jacob Christensen, Lifeshelter. Foto: Annelene Petersen
Årets Medarbejder gik til Britt Simonsen, Vinderslev. Foto: Annelene Petersen
Årets Iværksætter gik til Norevent Aps. Foto: Annelene Petersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Ridse i lakken: Michael Aastrup vil kæmpe for at genvinde vælgernes tillid efter omdiskuteret udlandsrejse

Randers FC

Vito sikrede Randers FC endnu en sejr i generalprøven

Randers FC For abonnenter

Central midtbaneduo begynder at klikke: - Det har ikke altid set skidegodt ud

Annonce