Annonce
Randers FC

Randers FC accepterer: Stortalent skal til prøvetræning i Ajax

Filip Bundgaard Kristensen er den yngste debutant nogensinde i Randers FC. Foto: Ole Nielsen.
Den hollandske storklub har øjnene rettet mod 16-årige Filip Bundgaard Kristensen. Over for bold.dk bekræfter sportsdirektør Søren Pedersen, at Randers FC har accepteret at lade spilleren tage til prøvetræning.

Fodbold: Randers FC-talentet Filip Bundgaard Kristensen, der senest kom på banen som indskifter i mandagens kamp mod FC Midtjylland, kan ende i den hollandske storklub, Ajax Amsterdam.

I første omgang har Randers FC accepteret, at offensivspilleren kan komme til prøvetræning i Ajax Amsterdam. Det fortæller sportsdirektør Søren Pedersen til bold.dk.

- Der ligger en invitation til en prøvetræning, når coronavirussen tillader det. Den har vi accepteret, så Filip skal afsted, når det på forsvarlig vis er muligt. Han skal ned at prøve at træne, og de skal se ham an i forhold til, om de vil lave en kontrakt med ham, siger Søren Pedersen.

Annonce

I interviewet vil han ikke afvise, at det kan komme på tale at sælge Filip Bundgaard Kristensen, inden han er etableret på førsteholdet i Randers FC.

Samme scenarie har man tidligere oplevet med Emil Riis, som blev solgt til engelske Derby, da han var ungdomsspiller i Randers FC.

Filip Bundgaard Kristensen har spillet ni kampe og scoret et enkelt mål for førsteholdet i Randers FC. Han er klubbens yngste debutant nogensinde og den næstyngste i Superligaen.

Han skrev i efteråret under på en treårig fuldtidskontrakt med Randers FC.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers FC

Randers FC melder udsolgt til pokalfinalen: - Det forslår som en skrædder i helvede

Sport For abonnenter

Kaotisk optakt før Cimbria-nedtur i semifinalen: - Han har svigtet klubben og sine holdkammerater for egen vindings skyld

Annonce