Annonce
Randers FC

Randers FC-angriber scorede to mål i testkamp mod Viborg: Det er god reklame for sig selv

Benjamin Stokke startede på bænken mod Viborg FF, men kom ind og lavede to mål. Derudover scorede Alhaji Kamara og Tosin Kehinde for Randers FC, som vandt 4-2, selvom Viborg FF periodevis havde overtaget. Foto: Morten Dueholm
Randers FC vandt torsdag 4-2 over Viborg i en træningskamp, hvor flere spillere fik mulighed for at vise sig frem. Benjamin Stokke scorede blandt andet to mål og lavede en assist efter sin indskiftning i pausen.

Viborg: Træningskampen mellem Randers FC og Viborg FF torsdag middag var langt hen ad vejen tæt. I længere perioder var hjemmeholdet Viborg endda spillemæssigt ovenpå.

Alligevel endte det med en på papiret sikker sejr til Randers FC på 4-2, hvor kronjyderne viste Superligakynisme, mens hjemmeholdet ikke formåede at få nok ud af det gode spil.

- Vi gav en smule mere væk, end vi plejer, og begge deres mål kunne nok godt være undgået. Det første er én angriber, som vender op mod to forsvarsspillere, og det andet er et godt løb og en god bold ind bagved, men det var ikke sådan, at man ikke kunne se ham, der tog løbet, siger cheftræner Thomas Thomasberg.

Han havde til opgøret givet fri til en lang række af profilerne - også flere end han selv havde ønsket. Efterveerne fra de intense dueller i kampen mod AGF krævede, at blandt andet Erik Marxen og André Rømer måtte støtte holdkammeraterne fra sidelinjen, mens Kevin Conboy var blevet helt hjemme for at få ro efter nyheden om en mulig personlig konkurs på baggrund af millionsvindel fra sin nu ekssvoger ramte medierne onsdag.

Kampen i tal

Træningskamp

Viborg FF - Randers FC 2-4 (1-1)

1-0 Alassana Jatta (5.)

1-1 Alhaji Kamara (14.)

2-1 Shelove Achelus (49.)

2-2 Benjamin Stokke (74.)

2-3 Benjamin Stokke (78.)

2-4 Tosin Kehinde (89.)

Randers FC (4-4-2): Jonas Dakir - Björn Kopplin, Tobias Damsgaard, Simon Graves, Oliver Bundgaard - Tobias Klysner, Vito Hammershøy-Mistrati, Frederik Lauenborg, Tosin Kehinde- Alhaji Kamara, Emil Riis.

Indskiftet: Mathias Nielsen, Mikkel Kallesøe, Benjamin Stokke, , Christoffer Petersen, Jesper Steendahl.

Ikke benyttet: Johannes Frahm.

Advarsler: Jakob Bonde, Viborg FF. Tosin Kehinde og Alhaji Kamara Randers FC.

Viborg med overtaget

Derfor var der masser af plads i startopstillingen, som kun havde tre gengangere fra AGF-derbyet, til de spillere, som har kæmpet med at få minutter på førsteholdet. En oplagt mulighed for at gøre reklame for sig selv.

Det var bare ikke til at se i første halvleg. Jo, indstillingen var der, og der blev spillet med et højt tempo for en træningskamp, men spillet sad ikke langt fra i skabet.

Simon Graves havde flere tøvende aktioner, mens Vito Hammershøy-Mistrati på midten havde svært ved at sætte kanterne og angriberne i scene.

Viborg FF var derimod gode i presset og til at finde retvendte spillere i rummet foran Randers FC-forsvaret, hvilket førte til et par farlige afslutninger i feltet og flere skud lige uden for.

Kronjyderne viste derimod kun tænder på standardsituationer, men det er de så også i særklasse til.

Tobias Damsgaard kom højest på et Vito hjørnespark og dirigerede kuglen mod mål, hvor Alhaji Kamara kunne snitte den det sidste stykke ind.

Udover et gult kort for en klodset tackling var det reelt set det eneste, man så til angriberen i første halvleg.

Annonce

Stor halvleg af Stokke

I pausen skiftede Viborg FF hele syv spillere, men det brød på ingen måder rytmen hos hjemmeholdet.

Først sendte Mikkel Agger et forsøg på stolpen, og kort efter fandt 16-årige Sofus Brix 19-årige Achelus Shelove i dybden, som køligt sendte bolden over en fremadstormende Dakir.

Hjemmeholdet havde optræk til et par chancer mere efter det, men da Benjamin Stokke pludselig stod helt fri foran mål efter en helkikser af Kamara ændrede kampen karakter.

Nordmanden sendte endnu en bold i nettet efter et hjørnespark og i kampens slutfase agerede han bande for Tosin Kehinde, som med et yderligere træk ind i feltet sendte bolden over i det fjerneste målhjørne.

- Benjamin har været ude i kulden, og det er altid hårdt, når man bliver sat sidst i køen. Han spillede et fint efterår for os sidste sæson, men havde så en lang stime, hvor han ikke scorede og blev så sat uden for. Det, kan jeg nemt sætte mig ind i, er hårdt, siger Thomas Thomasberg om sin dobbelte målscorer, som ikke har spillet Superliga-minutter siden august, og tilføjer.

- Det er god reklame for sig selv at være med i et mål og score to på en halvleg, så det gør da ikke hans kort dårligere i forhold til at blive valgt til truppen.

Annonce

Vigtige minutter

Derudover fremhæver cheftræneren, at Simon Graves og Alhaji Kamara fik værdifulde minutter efter lange skadespauser.

- Alhaji havde godt af minutterne oppe foran, hvor han scorede og var med i mange farlige situationer, mens man kunne godt se, at Graves manglede lidt timing i tingene, men han spillede sig op undervejs, siger Thomas Thomasberg.

En smule malurt i bægeret er dog, at unge Oliver Bundgaard måtte lade sig udskifte efter en halv time på grund af et slag.

Erstatningen var Mathias Nielsen, som heller ikke nåede meget mere end 30 minutter, før han slog sig i en duel og gik ud på bænken igen.

Begge udskiftninger var hovedsageligt for at være på den sikre side, så Thomas Thomasberg forventer, at begge spillere kan træne med, når holdet samles igen på mandag.

Annonce
Randers For abonnenter

Stigende antal millioner når aldrig borgerne: I én kommune går halvdelen af pengene til cheflønninger og støttefunktioner

Danmark

Onsdagens coronatal: 223 testet positiv det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Sagen afgjort: Ny ambulance-station i Randers Syd bliver indflytningsklar i julemåneden

Randers FC For abonnenter

Disse 5 ting skal vi blive klogere på, før det bliver alvor i Randers FC

Alarm 112

Fik slag i ansigtet: 19-årige frarøvet taske og studenterhue

Randers

Arrangører får længe ventet grønt lys: Ude Af Kontrol og Cascada indtager Justesens Plæne i festugen

Sport For abonnenter

Chris og Melskens' mavefornemmelse kaldte på noget nyt: Randers Freja får nyt trænerteam med Vorup-rødder

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Kultur

Barchef lovede gratis omgang for hvert mål: Måtte forære over 1000 fadøl til euforiske fans

Randers

Endnu en legeplads udsat for hærværk: - Der er nogen, der er gået mere eller mindre amok med en sprittusch

EM LIV

Malte fra Nørrebro blev hele Danmarks student, da han kastede sin hue på banen og fik Delaneys trøje efter dansk-russisk EM-skæbnekamp

Randers

Smadrede bilrude og stjal højttaler: - Du kan bare melde det til forsikringen

Randers For abonnenter

Frustrerede politikere om nej til byggeri i to etager: Skal vi til at bo i jordhuler?

Alarm 112

Brandfolk genoplivede kat på åben gade: Nu er der godt nyt fra dyrehospitalet

Annonce