x
Annonce
Randers FC

Randers FC-angriber står til debut på landsholdet

Emil Riis. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Emil Riis skal med U21-landsholdet på træningslejr i Tyrkiet, hvor holdet skal møde Slovakiet i en testkamp.

Randers: Tidligere på ugen blev han kåret til Årets Fund i Randers FC, og nu kan Emil Riis sætte endnu en fjer i hatten.

Den 21-årige angriber er for første gang i karrieren udtaget til det danske U21-landshold. Han skal med de rød-hvide på træningstur til Tyrkiet fra 7. til 13. januar, og Emil Riis kan se frem til at få sin debut, når U21-landsholdet 12. januar møder Slovakiet.

- Slovakiet er en rigtig god mulighed for at se vores spillere i kamp og ikke kun på træningsbanen. Vi kommer efter planen til at give kampminutter til alle, siger U21-landstræner Albert Capellas, der udover Emil Riis har udtaget en række andre nye navne.

Det er primært spillere fra Superligaen, som skal med på turen.

- Det er en rigtig god mulighed for at se nogle af de unge spillere, der er på vej op. De ligger i periferien af vores landshold og kan i fremtiden udgøre det nye U21-landshold. Vi følger løbende spillerne, og turen her er derfor en god lejlighed til at lære dem lidt bedre at kende på og uden for banen, forklarer Albert Capellas.

Emil Riis har spillet 18 kampe i Superligaen i efteråret - de 16 har været fra start. Han har scoret tre mål og lavet fire assist.

U21-landsholdet har indtil videre taget fem sejre af fem mulige i den igangværende kvalifikation til EM-slutrunden i 2021.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Lokal politisk bekymring for genåbning af institutioner og skoler: Det vil kræve ekstra ressourcer

Randers

Skoler og institutioner er 'helt klar' efter påske, melder kommunen - Mor er lidt bekymret

Danmark

Liveblog: 5071 danskere testet positiv for corona - men smittetallet kan være op til 70 gange højere

Randers

Seks-årige Felix’ død har sendt borgerforslag i Folketinget: Mere end 25.000 underskrifter på et døgn

Annonce