Annonce
Randers FC

Randers FC arbejder på at afskibe angriber

Mikael Boman har blot spillet fra start i to kampe denne sæson, og med kontraktudløb til vinter arbejder Randers FC på at få sendt svenskeren videre til sommer. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Randers FC og Mikael Boman arbejder på en afsked til sommer, hvor der bliver trængsel på angriberpladserne. Den svenske angriber har et halvt år tilbage af sin kontrakt.
Annonce

Randers: Ifølge Randers Amtsavis' oplysninger har kronjyderne skrevet kontrakt med Vendsyssels FF's angrebsåbenbaring Alhaji Kamara, der tiltræder på en fri transfer til næste sæson.

Det betyder, at Randers FC råder over syv angribere, hvis man medregner Kasper Høgh, som bliver rykket op i førsteholdstruppen permanent, og Marcus Mølvadgaard, der vender tilbage fra sit lejeophold i Hvidovre.

Nogen er derfor nødt til at blive sorteper i transferkabalen, og det kan meget vel blive Mikael Boman. Svenskeren har kontraktudløb til vinter og har under cheftræner Thomas Thomasberg blot fået to kampe fra start.

I et interview med Tipsbladet giver sportsdirektør Søren Pedersen også udtryk for, at angriberens dage i Randers FC er ved at være talte.

- Mikael har udløb til vinter, men vi skal se, om vi ikke kan finde en ny klub til ham i løbet af sommeren. Der er allerede klubber, der har meldt deres interesse, men det skal selvfølgelig også været noget, der tiltaler Mikael, siger Søren Pedersen til tipsbladet.dk.

I interviewet bekræfter Søren Pedersen tidligere udtalelser om, at der stadig forhandles med Johnny Thomsen om en ny kontrakt, mens der fortsat ikke er en afklaring på Mads Aaquists fremtid i Kronjylland.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC

Randers FC må lukke 3.500 tilskuere ind: Sponsorer og sæsonkortholdere får førsteprioritet

Annonce