Annonce
Sport

Randers FC belønner 19-årig med forbedret kontrakt: - Kom helt bag på mig

Tobias Klysner har fået tolv indhop og en kamp fra start i efteråret i Superligaen. Arkivfoto: René Schütze/Ritzau Scanpix)
Efter flotte præstationer i den seneste tid har Randers FC ønsket at belønne lokale Tobias Klysner med en forbedret kontrakt.
Annonce

Fodbold: Siden slutningen af sidste sæson har kurven været klart opadgående, når Tobias Klysner er blevet sendt på banen for Randers FC, og det bliver den 19-årige kantspiller nu belønnet for.

Randers FC har således valgt at forlænge kontrakten med Tobias Klysner frem til udgangen af 2024, selv om den oprindelige kontrakt først stod til udløb i sommeren 2023.

- Forlængelsen er et udtryk for, at vi gerne vil belønne de præstationer, han har leveret, med en længere og bedre kontrakt. Det er et klap på skulderen til en spiller, som er kommet med en stor træningsiver og uimponerethed i forhold til niveauet i Superligaen, siger Randers FC's sportsdirektør, Søren Pedersen, til Randers Amtsavis.

Tobias Klysner skiftede allerede som knægt fra Hornbæk SF til Randers FC's ungdomsafdeling. Han blev rykket op i Superligatruppen i sommeren 2019 på en fireårig kontrakt og havde ikke ventet, at en forlængelse allerede nu ville være et tema.

- Det kom helt bag på mig, da Søren Pedersen ringede og sagde, at de gerne ville forlænge min kontrakt. Jeg var sådan set klar til at skrive under med det samme. Selvfølgelig skulle vi lige blive enige om betingelserne, men jeg elsker at være i klubben og er egentlig bare taknemmelig for, at det er her, jeg får mulighed for at fortsætte min udvikling, siger Tobias Klysner.

Han har spillet 28 førsteholdskampe for Randers FC og scoret to mål. Det første i Superligaen kom i efteråret i udekampen mod Vejle.

Du kan læse et længere interview med Klysner her:

Kontraktudløb i Randers FC

Sommeren 2021

Patrik Carlgren

Simon Piesinger

Marvin Egho

Nikola Mileusnic

Bassala Sambou (leje)

Sommeren 2022

Jonas Dakir

Mathias Nielsen

Frederik Lauenborg

Issah Salou

Alhaji Kamara

Oliver Bjerrum

Nytår 2022

Mathias Greve

Sommeren 2023

Mikkel Kallesøe

Jesper Lauridsen

Oliver Bundgaard

Vito Hammershøy-Mistrati

Tosin Kehinde

Sommeren 2024

Erik Marxen

André Rømer

Simon Graves

Björn Kopplin

Filip Bundgaard Kristensen

Mads Enggård

Kasper Høgh

Nytår 2024

Tobias Klysner

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Stor fight - farvel til slutspil: Dét sagde de efter kampen

Annonce