Annonce
Randers FC

Randers FC belønner talent med ungdomskontrakt: Han udviser landsholdsklasse i øjeblikket

U17-træner for Randers Freja FC, Michael Ravn (tv.) roser Mads Enggårds (th.) spilforståelse og gode teknik. Randers FC forsikrer, at billedet er taget før myndighedernes anbefaling om at holde afstand i offentligheden. Foto: Randers FC
Randers FC's U17-spiller Mads Enggård har vist store fremskridt og viser ifølge talentchef Peter Elstrup landsholdsklasse i øjeblikket. Det er nu blevet belønnet med en ungdomskontrakt med klubben på tre år.
Annonce

Randers: Randers FC har skrevet en tre-årig ungdomskontrakt med klubbens U17-ligaspiller Mads Enggård.

– Mads er først og fremmest en skøn knægt med glimt i øjet og med en ærgerrighed efter at udvikle sit talent. På banen er han en tovejs-spiller på den centrale midtbane, siger Michael Ravn, cheftræner for Randers Freja FC U17, i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Han evner at løse rigtig mange situationer med bolden qua hans gode teknik og hans spilforståelse, men han er ligeledes dygtig til at erobre bolden med sit aggressive erobringsspil. Den pakke sat sammen med en dynamisk løbekapacitet og en stærk vindermentalitet gør Mads til en spændende profil, udtaler cheftræner for U17-ligaholdet, Michael Ravn.

Mads Enggård har fået den første del af sin fodboldopdragelse i Engesvang og siden FC Midtjylland, hvor han spillede frem til U15. Som U15-spiller flyttede han på College i Randers og har siden spillet et halvt år på Randers Freja FC’s U15 og den nuværende sæson som U17-spiller.

Her er der for alvor kommet gang i udviklingen.

– Mads har lavet stor fremgang på det seneste. Han gør det rigtig godt og allerede som førsteårs U17-spiller viser han, at han kan udfylde en rolle på vores midtbane. Jeg synes, at han udviser landsholdsklasse i øjeblikket, siger Peter Elstrup, som er talentchef i Randers FC.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Fem ting vi lærte af sejren i Hobro: Bundgaard-debut, karantænefare og et mirakel fra puljesejr

Annonce