Annonce
Randers FC

Randers FC-chef vil have revanche mod Lyngby: Vi skal på pointtavlen igen

Der var en skuffende indsats, sidst Randers FC mødte Lyngby og tabte 2-0. Det skal der laves om på søndag, hvor de to klubber står over for hinanden igen, siger cheftræner Thomas Thomasberg. Arkivfoto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Randers FC har kun tabt til Lyngby én gang. Det var i det seneste møde mellem klubberne i august, så cheftræner Thomas Thomasberg vil bruge kampen søndag til at få revanche og vise, at de fem sejre i træk ikke var et tilfælde.

Randers: Historisk set har Randers FC krammet på Lyngby, hvor kronjyderne blot har tabt én af de 15 indbyrdes kampe.

Men man skal bare ikke længere tilbage end slutningen af august for at finde det nederlag, så det er ikke kun fordi, de to hold ligger tæt i tabellen, at der er noget på spil søndag middag på Cepheus Park.

- Vi har da brugt nederlaget lidt i omklædningsrummet til at minde spillerne om, at det er en kamp, hvor vi har revanche til gode. Vi havde en hård dag derovre sidst, selvom vi ikke var helt uden chancer, siger Thomas Thomasberg, som også gerne vil bruge Lyngby-kampen til at finde tilbage til den stime, som knækkede mod FC Midtjylland.

- Det er et eller andet sted søndag, vi skal vise, at det ikke var et tilfælde, at vi fik fem sejre i træk. Vi vil gerne vise noget stabilitet igen, selvom vi også viste fint spil mod Brøndby og FC Midtjylland, men når vi går på banen efter to nederlag, skal vi på pointtavlen igen, siger cheftræneren.

Annonce

Randers FC - Lyngby BK

Kampstart: Søndag klokken 12.00 på Cepheus Park.

Liveblog: Amtsavisen.dk.

Tv: EuroSport 2.

Dommer: Mikkel Redder.

Karantæne: Patrik Carlgren.

Forventet opstilling Randers FC (4-4-2): Jonas Dakir - Johnny Thomsen, Simon Piesinger, Erik Marxen, Kevin Conboy - Mikkel Kallesøe, André Rømer, Frederik Lauenborg, Björn Kopplin - Marvin Egho, Emil Riis.

Overrasket positivt

Med to nederlag frisk i hukommelsen til to af de store hold i rækken minder optakten til søndagens opgør mistænkeligt meget om indflyvningen til 2-0-nederlaget i Lyngby.

Dengang blev det til to etmålsnederlag til FC København og OB, hvor spillet langt hen ad vejen var fornuftigt, men mod oprykkeren dykkede kvaliteten derimod gevaldigt. Det må ikke ske igen, slår cheftræneren fast.

- Det er sammenligneligt, da vi igen har tabt to kampe mod hold (FC Midtjylland og Brøndby, red.), hvor det måske ikke var forventet, at vi skulle have point. Det er så mod Lyngby, at man regner med og håber på, at vi kan vinde. Vi prøvede det selv derovre sidst, hvor vi efter to gode præstationer mod OB og FCK kommer over til Lyngby og så taber. Man må bare sige, at de har overrasket rigtig positivt.

- Vi ser selvfølgelig fine muligheder mod Lyngby, men der er overhovedet ikke nogen grund til at undervurdere dem. De har ét point færre end os og har gjort det fantastisk. De er mere modstandsdygtige defensivt, end man måske tænkte i starten, og man skal også være påpasselig den anden vej, fordi de har altså noget at skyde med offensivt, siger Thomas Thomasberg.

Kampen bliver fløjtet i gang klokken 12.00 på Cepheus Park.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce