x
Annonce
Randers FC

Randers FC dropper fællestræning

Mathias Nielsen og resten af Randers FC-spillerne kommer ikke til at træne sammen mandag alligevel. Det meddeler klubben på deres hjemmeside. Arkivfoto: Annelene Petersen
På grund af nye anbefalinger fra Divisionsforeningen har Randers FC sendt spillerne hjem med individuelle træningsprogrammer.

Randers: Coronavirussen har lagt de fleste træningsanlæg øde i Danmark, men efter planen skulle Randers FC-spillerne være mødt ind på Viborgvej mandag morgen til fælles træning.

Torsdag fortalte Søren Pedersen til Randers Amtsavis, at smittefaren burde være minimal, da medarbejdere i administrationen og Randers FC Jobakademi er sendt hjem i 14 dage, mens ungdomstræningen ligeledes er suspenderet i perioden.

- Udgangspunktet er, at truppen møder ind til træning mandag morgen, men der kan ske ændringer over weekenden, hvis der kommer nye meldinger fra myndighederne, som vi skal rette os efter, sagde sportsdirektøren dengang.

På daværende tidspunkt lod Divisionsforeningen det være op til de enkelte klubber at bestemme, hvordan de ville gribe situationen an.

Det er dog blevet ændret lørdag, skriver Randers FC på sin hjemmeside.

- Randers FC-spillerne har ikke trænet sammen i de seneste dage, og det kommer de nok heller ikke til lige med det samme på grund af den situation, som det danske samfund og hele verdenssamfundet befinder sig i i forhold til coronavirus-smittefaren, skriver klubben og fortsætter:

- Divisionsforeningens Arbejdsgiverforening har nemlig ændret deres anbefalinger, og derfor vil holdtræning være suspenderet i den kommende tid.

I stedet har spillerne hver især fået lagt et individuelt program, som de skal følge derhjemme.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Lokal politisk bekymring for genåbning af institutioner og skoler: Det vil kræve ekstra ressourcer

Østjylland

Kommuner kæmper med genåbning: Kortere skoledage, udebørnehave og skoletjenester i spil

Annonce