Annonce
Randers FC

Randers FC dropper træningslejr - møder AGF i stedet

Kronjyske fodbodlfans kan se frem til lidt af en lækkerbisken på lørdag, hvor Randers FC hjemme på Cepheus Park møder AGF i sæsonens anden træningskamp klokken 13. Foto: Annelene Petersen
Randers FC kommer alligevel ikke på klubbens første træningslejr i en sommeropstart, da det ikke var muligt at finde kvalificerede modstandere i Tyskland. I stedet tester kronjyderne formen mod lokalrivalerne fra AGF.

Randers: Randers FC skulle have været på klubbens første længerevarende træningslejr i en sommeropstart i denne uge, hvor der var blevet sat fire dage af i kalenderen til en træningstur til Tyskland.

Onsdag var der da heller ingen spillere at se på træningsbanerne ved Viborgvej, men det skyldtes blot en fridag. Torsdag og fredag er der nemlig igen aktivitet i omklædningsrummet på Cepheus Park, da turen sydpå er blevet aflyst.

- Træningslejren bliver ikke til noget, fordi vi ikke kunne finde ordentlige træningsmodstandere til turen, siger Søren Pedersen, sportsdirektør i Randers FC, og uddyber:

- Prioriteten i opstarten har hele tiden været at få så kvalificeret træning og kampmodstand, som overhovedet muligt. Det viser sig så, at det ikke var muligt at opnå det i Tyskland, derfor er vi kommet frem til, at det er bedre for os at få gode træninger og en træningskamp her hjemme i stedet.

Både sportsdirektøren og cheftræner Thomas Thomasberg har tidligere lagt vægt på, at træningslejren også skulle være brugt til at få kittet en ny gruppe spillere sammen.

Flere dage op og ned af hinanden 24 timer i døgnet bliver det altså ikke til for Randers FC-truppen, men initiativer, der kan styrke sammenholdet, er stadig på tapetet.

- Vi laver et socialt arrangement i næste uge i stedet for. Vi har ikke lagt os helt fast på, hvad det præcis skal være endnu, men det bliver noget, hvor spillerne bliver rystet sammen på en anden måde, end når de bare render rundt og træner hernede på banen, forsikrer Søren Pedersen.

Annonce

Lokalt træningsbrag

Man kan dog ikke fortænke spillerne i at give den lidt ekstra gas på træningsbanen de næste par dage, da Randers FC har arrangeret en træningskamp mod ærkerivalerne fra AGF på lørdag.

- Det er en god modstander, og samtidig er det en sjov kamp både for spillere og fans, så det er rigtigt fint at få sådan en træningskamp som erstatning, siger Søren Pedersen.

Opgørene mod lokalrivalerne er altid noget særligt for Randers FC, men det er ikke ensbetydende med, at kampen skal vindes for enhver pris. Det er trods alt bare en sommerkamp.

- Det er en træningskamp som alle andre. Det er et kvalificeret hold, som er samme sted i forberedelserne, som vi er. Som I alle andre kampe i opstarten bliver der taget hensyn i forhold til spilletid. Der er meget fysisk træning i øjeblikket, så nogle af spillerne bliver skånet på en anden måde, end hvis det havde været en Superligakamp, siger sportsdirektøren.

Kampen mellem Randers FC og AGF bliver spillet lørdag klokken 13.00 på Cepheus Park med fri entré. Der vil være adgang for hjemmeholdets fans via Indgang B, mens udeholdets fans skal benytte den vanlige Indgang D.

Kampen bliver ikke livestreamet, men det bliver muligt at følge opgøret via Randers Amtsavis' liveblog.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce