Annonce
Randers FC

Randers FC får hård Superligastart: AGF venter i anden runde

Allerede i anden runde af den nye Superligasæson møder Randers FC lokalrivalerne fra AGF. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
Randers FC skal møde hele top 6 fra den seneste sæson i løbet af de første ni runder af den nye sæson, som for Randers FC's vedkommende begynder mod AC Horsens 13. september.

Randers: Kampprogrammet for den kommende sæson i Superligaen er torsdag formiddag blevet præsenteret, og der venter Randers FC en hård start.

Kronjyderne starter mod AC Horsens søndag 13. september, men de efterfølgende tre kampe er mod AGF, FC Midtjylland og Brøndby, som alle sluttede den forgangne sæson i top 4.

Faktisk skal Randers FC møde samtlige hold fra det seneste mesterskabsspil i løbet af de første ni runder, mens resten af modstanden i den periode udover AC Horsens udgøres af Vejle og Sønderjyske.

Annonce

Rivalopgøret i anden runde mod AGF bliver afviklet hjemme på Cepheus Park søndag 20. september klokken 16.

Randers FC-truppen begynder forberedelserne til den nye sæson 10. august, hvor spillertruppen møder ind efter tre ugers ferie.

I opstarten venter der randrusianerne testkampe mod FC Helsingør, hvor klubbens tidligere transitionstræner Morten Eskesen er cheftræner, Viborg FF, AaB og Vejle.

Randers FC ved endnu ikke, hvornår der bliver sat billetter til salg til de første hjemmekampe, og hvordan restriktionerne er til den tid, men klubben melder noget ud, så snart de ved mere på området.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers FC

Live: Giver guldrusen vinger mod midtjyske mesterskabsbejlere?

Annonce