Annonce
Randers FC

Han forlænger med Randers FC for tredje gang i karrieren: - Jeg vil udvikle mig til en mere dynamisk og spændende spiller

Frederik Lauenborg i aktion mod FC København tidligere i dette efterår. Arkivfoto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Frederik Lauenborg har for tredje gang i karrieren forlænget kontrakten med Randers FC, hvor han får stor ros med på vejen fra sportsdirektør Søren Pedersen.

Fodbold: Efter inden for den seneste tid at have forlænget kontrakterne med Mikkel Kallesøe og Alhaji Kamara kan Randers FC onsdag offentliggøre, at endnu en spiller har skrevet under på en ny aftale.

Det er midtbanespilleren Frederik Lauenborg, som har forlænget kontrakten frem til sommeren 2025. Trods sine blot 24 år har han allerede spillet 126 førsteholdskampe for Randers FC, siden han i debuterede i efteråret 2015 med fuld spilletid i en pokalkamp mod Sønderborg.

Stor betydning

Skader og konkurrence om spilletiden har dog gjort, at det først er de seneste par sæsoner, at han har bidt sig fast i eller lige omkring startopstillingen.

- Frederik har udviklet sig fra at være et talent til at være en etableret Superliga-spiller, og vi så senest hans betydning for holdet i søndags mod AaB, hvor han tog ansvar og var med til at få vendt kampen rundt. Han har stor betydning både på og uden for banen og er et godt forbillede for de unge mennesker, der kommer op igennem vores talentrækker, siger sportsdirektør Søren Pedersen.


Jeg kommer i hvert fald til at knokle endnu hårdere for at bevise mit værd og udvikle mig til en mere dynamisk og spændende spiller

Frederik Lauenborg, Randers FC-spiller


Annonce

Tredje forlængelse

Det er tredje gang, at Frederik Lauenborg forlænger sin kontrakt, efter at han kom på sin første fuldtidsaftale tilbage i sommeren 2017.

Han føler dog stadig, at han kan udvikle sig som spiller i Randers FC.

- Personligt vil jeg gerne bygge mere på mit offensive spil, så jeg bliver en mere dynamisk spiller. Jeg føler, at hvis jeg skal udvikle og forbedre mig mest muligt, så er det i Randers, da faciliteterne er i top, og det er en klub og træner som tror på mig. Jeg kommer i hvert fald til at knokle endnu hårdere for at bevise mit værd og udvikle mig til en mere dynamisk og spændende spiller, siger Lauenborg.

Annonce

Smag for Europa

Den aktuelle deltagelse i Conference League har givet ham smag for mere fra den europæiske menu.

Derfor håber han, at Randers FC er i stand til igen at kvalificere sig til de europæiske turneringer efter sommerferien.

- Vi er et rigtigt godt sted lige nu, og den udvikling skal vi fastholde og bygge på. Der er kamp om pladserne, og det er fedt, for konkurrencen gør os endnu skarpere og vi lærer samtidig meget af hinanden. Jeg vil gerne kæmpe for, at klubben kommer i Europa endnu en sæson, så det er helt klart noget, jeg går efter, siger han.

Frederik Lauenborg har spillet for Vejlby IK og Skovbakken, inden han kom til Randers FC som ungdomsspiller. Han har ti kampe som ungdomslandsholdsspiller fra U17 til U20-niveau.Annonce
Randers For abonnenter

Guide til køb af juletræet: Her kan du få gode ideer, hvis du er på jagt efter julens populære grantræ

Danmark

Mandagens coronatal: 7146 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Opdateret: Broslagsmål endte med at skille Kjærsgaard fra de konservative - dermed er det også et farvel til vigtige poster

Leder For abonnenter

Jammerlig snerydning i Randers: Hvorfor skal vi stadig skøjte rundt og sætte liv og lemmer på spil?

Randers

VIA-elev fremviste falsk coronapas i undervisningen: Så bankede politiet på hendes dør

Randers

Betonblokkene lå spredt ud over E45: Spentrup-chaufførs lastbil mistede al strøm og forårsagede omfattende uheld

Sundhedsministeren er smittet med corona

Randers For abonnenter

Heidi døde af en blodprop i hjertet i 2009, men blev genoplivet: Hun fik 12 ekstra år at leve i

Erhverv

Jeanne glæder sig til at hente sit nyeste køb hjem fra grænsen: En lyserød truckerdrøm er gået i opfyldelse

Randers

Flytning af lyntestcenter i Randers skaber jubel blandt podere: Rykker ind i varmen på Falckstationen

Boligsalget slår sidste år flere uger inden årsskiftet

Randers

Politisk julebombe: Christina Kjærsgaard forlader Konservative og bliver byrådsmedlem for Østbroen

Randers For abonnenter

Rutineret vognmand om for dårlig snerydning: - Det er Randers Kommune, der vil spare penge

Randers

Julemænd på motorcykler mødt af smil og vink: Se videoen af de festlige fyre, som spredte glæde og larm på regionshospitalet

Annonce