Annonce
Randers FC

Randers FC fyrer Morten Arnesen

Morten Arnesen stopper i Randers FC. Arkivfoto: Mathias Fredslund Hansen
Efter 14 måneder som kommerciel chef er Morten Arnesen opsagt i Randers FC på grund af besparelser.

Randers: Efter blot 14 måneder i stolen som kommerciel chef er Morten Arnesen færdig i Randers FC.

Klubben meddeler i et nyhedsbrev, at Morten Arnesen er blevet opsagt på grund af for høje administrative omkostninger i klubben.

- Det er en rigtig kedelig nyhed, for Morten Arnesen har gjort et stort stykke arbejde for Randers FC. Han har været et friskt pust, der har set klubben med helt nye øjne og fået sat mange gode tiltag i gang. Der er blevet eksekveret på rigtig mange ting, som kommer både fans, sponsorer og medarbejdere til gavn, og det er noget, vi også skal have fokus på og fortsætte med at gøre fremover, siger kommerciel og sportslig direktør i Randers FC, Søren Pedersen.

- Vi har fået vendt den negative udvikling, men de sidste års resultater har haft stor betydning for klubbens økonomi. Derfor har vi været nødt til at skære forskellige steder for, at vi kan komme tilbage på sporet igen. For at tilpasse budgettet, har vi måttet skære i administrationen, og det er så desværre blevet Mortens stilling, der er røget ud af ligningen, tilføjer Søren Pedersen.

For Morten Arnesen har det været en spændende tid, som han er ærgerlig over, ikke fortsætter.

- Jeg har været virkelig glad for at være med til at starte en ny rejse for Randers FC med et langsigtet fokus, der skal få samlet folk omkring klubben. Der er allerede sket en masse, og jeg vil arbejde henimod at færdiggøre flere af de projekter, som vi har godt gang i.

- Jeg ved dog allerede nu, at jeg kommer til at savne de mennesker i og omkring klubben, der virkelig knokler på for at gøre Randers FC til byens samlingssted, når jeg engang har haft sidste arbejdsdag, siger Morten Arnesen.

Randers Amtsavis arbejder på at indhente yderligere kommentarer fra Randers FC og Morten Arnesen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Aggressiv gæst endte i detentionen

Randers For abonnenter

Overboer til Burger Shack: Det skræmmer os, at der var brand igen

Annonce