Annonce
Randers FC

Randers FC giver kontrakt til forsvarstalent: Træner allerede med Superliga-truppen

Mikkel Brund er blandt de største forsvarstalenter i Randers FC's ungdomsafdeling. Arkivfoto: Anne Myrup Pedersen
17-årige Mikkel Brund har underskrevet en ungdomskontrakt i Randers FC til sommeren 2023. Forsvarstalentet har trænet med Superliga-truppen i vinteropstarten.

Fodbold: Randers FC's ungdomsafdeling byder på flere store håb for fremtiden og et af dem er U19-ligaholdets Mikkel Brund.


Der er brugt rigtig mange timer på træningsbanen og i fitness, så det er fantastisk, at alt det hårde arbejde har båret frugt.

Mikkel Brund, ungdomsspiller i Randers FC


Den 17-årige midterforsvarer har trænet med Superliga-truppen i vinteropstarten, og nu kan han glæde sig over en ungdomskontrakt på Viborgvej frem til sommeren 2023. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

– Det er naturligvis noget, jeg er virkelig glad og stolt over. Der er brugt rigtig mange timer på træningsbanen og i fitness, så det er fantastisk, at alt det hårde arbejde har båret frugt, lyder det fra Mikkel Brund.

Forsvarstalentet har været med i flere af vinterens træningskampe.

- Jeg tager kontrakten som et stort skulderklap for det, jeg har præsteret indtil videre og samtidig som en indikation af, at klubben tror på mig. Nu handler det bare om at fortsætte med at arbejde hårdt og suge til mig, som jeg har fået muligheden for i den seneste tid, fortæller han.

Talentchef i Randers FC, Peter Elstrup, ser frem til at følge udviklingen for 17-årige Brund.

– Mikkel er en dygtig venstrebenet forsvarsspiller, som er iøjnefaldende med sine 195 centimeter. Han er fysisk stærk, men samtidig også dygtig til at føre bolden frem og er god i pasningsspillet. Han har udviklet sig meget de seneste år. Vi glæder os til at følge ham og hans udvikling fremadrettet, siger Peter Elstrup.

Mikkel  Brund kom til Randers Freja FC som U13-spiller fra samarbejdsklubben Hadsten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers FC

Genlæs livebloggen: Randers taber 2-0 til AGF i Aarhus

Randers FC For abonnenter

Kontraktudløb til sommer: Status på fremtiden for mål-maskinen Marvin Egho

Annonce