Annonce
Randers FC

Randers FC håner AGF-tilhængere før lokalbrag: Masochisternes årskongres – betaler for smerte

Udsnit af tirsdagens annonce fra Randers FC i Randers Amtsavis og Århus Stiftstidende.
De har gjort det før, og kækheden på Viborgvej fortsætter. Tirsdag morgen har Randers FC indrykket en ny drilleannonce i Randers Amtsavis og Aarhus Stiftstidende forud for lokalbraget mellem de to klubber på søndag. Denne gang en hilsen til fansene af Aarhus-klubben.
Annonce

Randers: I Aarhus har de blot vendt den anden kind til ved de seneste drillerier fra Randers FC, men tirsdag morgen står det klart, at randrusianerne ikke har tænkt sig at lade rivalerne begrave drillerierne uden for banen.

Århusianerne startede selv annoncekrigen, da de tilbage i 2017 indrykkede en annonce i Randers Amtsavis, der viste en blank hvid side med teksten ”Rend’ os i r….!”, og siden har klubbernes kommunikationsafdelinger ligget i krig med kreative indslag.

Da de to mandskaber mødtes i Europa League-playoff i sidste sæson, indrykkede Randers FC til det første opgør en annonce, der viste AGF-direktør Jacob Nielsen og sportschef Peter Christiansen som tyveknægte, og forud for returopgøret brugte klubben valgplakater til at håne århusianernes resultater i Europa på sociale medier.

I modsætning til tidligere ønskede AGF ikke at komme med et modsvar til ovennævnte, men det har ikke fået Randers FC til at trække sig.

Denne gang er hilsenen rettet mod AGF’s fans, som ifølge Randers FC betaler for smerte.

I annoncen er AGF’s udebaneafsnit på Cepheus Park afbilledet med teksten:

- Velkommen til masochisternes årskongres – we pay for pain.

Nedenfor er indsat klubbernes logo, men AGF'ernes har lige fået en kærlig overhaling.

Kæder er spændt omkring klublogoet, et rødt stearinlys drypper fra det ene hjørne og en pisk er placeret i bunden.

Et kig i resultaterne viser da også, at det er inden for skiven, når påskriften lyder, at århusianske tilhængere i årevis har betalt for smerte på kronjydernes hjemmebane.

AGF har ikke vundet i Randers siden foråret 2014, og ser man endnu længere tilbage, har århusianerne kun formået at vinde tre gange i 15 Superliga-kampe over 12 år på Randers FC’s hjemmebane.

Her kan du se hele annoncen.
Annonce

Fortsætter tavsheden?

Om AGF denne gang har tænkt sig at komme med en stikpille den anden vej, må tiden vise. Tilbage i maj ønskede Aarhus-klubben udelukkende at fokusere på at vinde kampen på banen.

- Nogle gange skal lillebror have lov til at te sig. Det er en del af at vokse op i den store verden. Vi har ikke noget behov for at svare igen. Vi spiller fodbold, og det virker som om, at Randers er meget optaget af de her drillerier. Vi fokuserer på at vinde kampen på banen, for det trænger vi snart til mod Randers, sagde kommunikationschef i AGF, Søren Højlund Carlsen, efter plakat-stuntet i sidste sæson.

Den gang endte det i øvrigt med, at Marvin Egho udlignede dybt inde i overtiden på Ceres Park. En scoring, som sendte AGF på sommerferie og Randers FC i playoff-finalen til Europa League mod Brøndby.

Lokalbraget mellem de to mest formstærke hold i Superligaen lige nu spilles på søndag klokken 16.00.

VÆR MED I AMTSAVISENS LYNKONKURRENCE OM 5 X 2 BILLETTER TIL SØNDAGENS HJEMMEKAMP: send senest onsdag 2. oktober klokken 13 en mail til fakri@amtsavisen.dk med emnefeltet 'Vi vil se AGF få klø'. Vinderne får direkte besked, og billetter vil blive tilsendt over mail. Held og lykke.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce