Annonce
Sport

Randers FC henter færøsk landsholdsspiller i FCK

<p>Brandur Hendriksson skifter til Randers FC. Foto: Scanpix</p>

Brandur Hendriksson skifter FCK ud med Kronjylland på en 3-årig aftale.

Blækket var knap tørt fra Hannes Halldorsson, inden Ole Nielsen og Randers FC igen fik behov for kuglepennen. Klubben afslører her til formiddag, at 20-årige Brandur Hendriksson, der tidligere var bedre kendt som Brandur Olsen, skifter til den kronjyske klub på en 3-årig aftale.

Annonce
Brandur Hendriksson skifter til Randers FC. Foto: Scanpix

Fodbolddanmark fik for første gang øjnene op for den færøske midtbanespiller, da han i 2015 afgjorde pokalfinalen for FCK mod FC Vestsjælland i den forlængede spilletid.

Siden vinter har færingen været udlejet fra FCK til Vendsyssel i 1. division, men efter endt lejeophold stod det klart, at der ikke var en fremtid under Ståle Solbakkens vinger. Det har Randers FC slået kapital af, og klubben får nu glæde af spilleren, der har sin favoritposition som 8'er på den centrale midtbane, men som også kan udfylde andre offensive pladser.

Sportschef Ole Nielsen udtaler til klubbens hjemmeside:

»Brandur er en virkelig teknisk dygtig offensivspiller, som kan spille flere positioner på den forreste del af banen. Derudover sparker han virkelig godt til en bold, så han vil også blive en trussel på dødbolde. Han er en meget interessant spiller, som vi glæder os til at få med på holdet.«

Hovedpersonen selv knytter følgende ord til sit skifte:

»Jeg ved, at jeg skal kæmpe hårdt for at komme på holdet. Der er stor kvalitet i truppen og hård konkurrence om pladserne, men jeg glæder mig til at komme i gang og bevise en gang for alle, at jeg har evnerne til at gøre en forskel på det højeste niveau i dansk fodbold,« siger Brandur Hendriksson til Randers FCs hjemmeside.

Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

71-årig mand anholdt for at have kørt 22-årig værnepligtig ihjel: Havde parkeret bilen, så dens skader ikke var synlige

Annonce