Annonce
Randers FC

Randers FC i Tyrkiet: Tid til at finpudse taktik og angribe buffet

Erik Marxen, Randers FC-anfører, understreger, at Randers FC ikke kan hvile på laurbærrene efter et godt efterår. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Randers FC rejste lørdag til Tyrkiet for at tage hul på ni dages træningslejr. Anfører Erik Marxen glæder sig til et afbræk fra hverdagens trummerum og fortæller her om, hvad træningslejren skal bruges til.

Randers: En delegation bestående af spillere og ledere fra Randers FC ankom lørdag til Belek i Tyrkiet, som i den kommende uge danner rammen om træningslejren frem mod forårssæsonen.

Hovedmenuen på turen er de daglige træningspas og tre testkampe, men der bliver også tid til både sociale aktiviteter og et angreb på buffeten på The Sense Deluxe Hotel, forsikrer anfører Erik Marxen.

- Det er altid fedt at være afsted. Man kommer væk fra hverdagens trummerum, og udover træning og kampe skal man ikke koncentrere sig om så meget andet end at få lidt massage, spille kort og se en film. Det plejer at være hyggeligt, og når man så samtidig sætter pris på en god buffet, skal det nok blive en god uge, lyder det lunt fra Erik Marxen.

Annonce

Truppen i Tyrkiet

Målmænd:

Patrik Carlgren

Jonas Dakir

Johannes Frahm

Forsvar:

Erik Marxen

Simon Piesinger

Björn Kopplin

Jesper Lauridsen

Johnny Thomsen

Mathias Nielsen

Simon Graves

Tobias Damsgaard

Christoffer Petersen

Nikolaj Leth

Midtbane:

André Rømer

Frederik Lauenborg

Vito Hammershøy-Mistrati

Mikkel Kallesøe

Tosin Kehinde

Mathias Greve

Issah Salou

Tobias Klysner

Oliver Bundgaard Kristensen

Oliver Bjerrum Jensen

Angreb:

Emil Riis

Alhaji Kamara

Marvin Egho

Kasper Høgh

Benjamin Stokke

Laurs Skjellerup

Ingen rygklapperi

Vinterens transfermarked har kun budt på få udskiftninger i truppen.

Jesper Lauridsen og Mathias Greve er kommet ind for Kevin Conboy og Saba Lobjanidze. Derfor kommer træningslejren først og fremmest til at handle om mindre justeringer af det taktiske koncept, som skal tage Randers FC hele vejen til Superligaens mestersskabsspil.

- Vi har ikke haft mange udskiftninger i en trup, som i forvejen er harmonisk. Så det er klart, at det primært handler om at finpudse nogle ting på træningslejren. Men det er alligevel vigtigt, at vi sætter os nogle fokusområder, som vi skal forbedre. Løber vi bare rundt og klapper hinanden på ryggen over, at vi havde et rigtig godt efterår, så kommer der nogle andre og overhaler os, siger Erik Marxen.

- Vi har lavet mange mål i denne sæson, men har også lukket rigeligt ind i perioder, så det er noget af det, som vi skal se, om vi kan reducere. Ideelt set skal vi forsøge at ramme den balance, som vi havde i de fem kampe, vi vandt i træk i efteråret, hvor vi kun lukkede et enkelt mål ind. Det er sådanne nogle ting, vi kan bruge en træningslejr til at arbejde med, tilføjer Randers FC-anføreren.

Randers FC spiller den første kamp på træningslejren på tirsdag, hvor modstanderen er FK Shkëndija, der aktuelt ligger nummer to i den makedonske liga.

Lørdag spiller Randers FC så to træningskampe. Først gælder det nummer fire i den russiske liga, FC Chertanova, inden de senere på dagen møder Kirilya Sovetov, der ligger nummer 15 i samme fodboldrække.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce