Annonce
Randers FC

Randers FC indgår aftale med ung midtbanespiller

Randers FC har indgået en treårig aftale med 20-årige Issah Salou. Foto: Randers FC
Issah Salou er Randers FC's sjette tilgang denne sommer. Den 20-årige midtbanespiller har trænet med på Viborgvej de seneste fire uger og er blevet belønnet med en treårig kontrakt.

Randers: Issah Salou har været til eksamen på træningsbanen i Randers FC fra midten af juni, og den nigersk-ghanesiske midtbanespiller er bestået.

Onsdag har han skrevet under på en treårig kontrakt i Randers FC efter at have vist sit værd på træningsbanen og i sommerens tre træningskampe.

- Det er en drøm, der går i opfyldelse, for jeg har altid drømt om at komme til Europa for at spille fodbold. Randers FC har virkelig nogle gode faciliteter og er en fantastisk klub, så det er den fedeste følelse. Jeg er meget glad for at være her. Mine holdkammerater har virkelig taget godt imod mig, og der er en god stemning i omklædningsrummet. Derudover synes jeg, at det er et hold med virkelig stor kvalitet, siger Issah Salou i en pressemeddelelse.

Den 20-årige midtbanespiller blev taget ind til prøvetræning efter et agenttip fra klubbens netværk, og i sommerens sidste træningskamp mod Viborg gjorde han blandt andet opmærksom på sig selv ved at score til 2-0.

- Man må i den grad sige, at Issah har grebet sin chance i Randers FC. Han har til træning og i kamp vist, at han er god på bolden og dygtig i sine vendinger. Han er en spændende spiller med et stort udviklingspotentiale, som vi glæder os til at være med til at forløse, siger Randers FC-sportsdirektør, Søren Pedersen.

Issah Salou kommer til at spille med nummer 24.

Annonce

Blå bog

Navn: Issah Abdoulaye Salou.

Født: 4. februar 1999 (20 år gammel).

Nationalitet: Dobbelt statsborgerskab i Niger og Ghana.

Position: Venstre kant og central midtbane.

Tidligere klub: Sporting Club Accra (Ghana, kontraktudløb).

Landshold: 3 landskampe og 1 mål for Nigers U20-landshold. Har i øvrigt spillet med ved både African Nations Cup U17 og U20.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC

Randers FC-profil efter overlegent oplæg: Dejligt at sende en gammel Randers-spiller ud efter pølser

Annonce