Annonce
Randers FC

Randers FC-kaptajn overbevist om førsteplads: Der kommer ikke to svipsere i træk

AaBs to målskytter Tom van Weert og Lucas Andersen i kamp med Randers FCs Jonas Bager og Erik Marxen. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Erik Marxen var skuffet over præstationen i nederlaget på 0-2 mod AaB. Men han er sikker på, at Randers FC gør arbejdet færdigt og sikrer sig førstepladsen i puljen på fredag mod Vendsyssel.

Randers: Erik Marxen var skuffet over mandagens nederlag til AaB, som var det første for Randers FC i puljespillet, men anføreren er alligevel overbevist om, at holdet er i stand til at gøre det færdigt på fredag i Vendsyssel, hvor ét point er nok til at sikre førstepladsen i puljen.

- Jeg er rigtig skuffet over vores præstation. Vi har været inde i et godt run og leveret solide præstationer hidtil i puljespillet, men nu står vi her og har tabt 0-2 til et hold, som jeg langt hen ad vejen føler, at vi er bedre end. Det er pisseærgerligt, men så må vi lukke det på fredag, og det er jeg også overbevist om, at vi gør, siger Erik Marxen.

Han var selv med til at sætte AaB igang tidligt i kampen med et boldtab, som førte til en scoring på hovedstød fra Tom van Weert.

- Efter det hurtige mål er det som om, at deres gameplan er at leve på kontra. Det kommer i hvert fald ikke til at forløbe, som vi gerne vil. De slår nogle bolde op til deres forreste og kommer i andenbølgen, og det har vi svært ved at håndtere i perioder.

- Samtidig er vi ikke dygtige nok til at skabe chancer i dag. Det er ærgerligt, for når vi får vores spil til at fungere, føler jeg sagtens, at vi kan matche dem med vores fysik og power. Men det er klart, at deres andet mål rammer os hårdt mentalt, siger Erik Marxen.

Styr på Vendsyssel

Han ville gerne have sikret førstepladsen allerede inden den sidste puljekamp på fredag i Vendsyssel.

Men han mener alligevel, at Randers FC står med et godt udgangspunkt.

- Det havde naturligvis været rart allerede at lukke den nu. Men jeg er super fortrøstningsfuld i forhold til kampen på fredag. Vi har haft godt styr på Vendsyssel, som vi i øvrigt har haft på alle hold i den her pulje, og jeg tror ikke på, at der kommer to svipsere i træk fra vores side.

- Jeg ærgrer mig mere over præstationen og resultatet i kampen mod AaB, end jeg er bekymret for førstepladsen. Den er jeg overbevist om, at vi nok skal tage alligevel, siger forsvarsspilleren.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce