Annonce
Randers FC

Randers FC lander ny bettingpartner midt i kviklånsballade: - Pakken lever op til kravene

I Randers FC glæder de sig over, at det er lykkedes at få Danske Spil tilbage i folden som sponsor. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Randers FC og Danske Spil har indgået en stor samarbejdsaftale, og klubben forsikrer, at der er styr på kviklånslovgivningen, som på det seneste har skabt flere udfordringer i idrætsdanmark.
Annonce

Randers: Tidligere på måneden præsenterede Randers FC en treårig forlængelse af hovedsponsoraftalen med Verdo, og nu har klubben præsenteret endnu en aftale.

Denne gang er det med en gammel kending, der vender tilbage - nemlig Danske Spil.

Bettingfirmaet har tidligere været sponsor i en årrække hos kronjyderne, men stoppede samarbejdet for tre år siden. Nu har de skrevet under på en treårig aftale, og det vækker glæde i klubben.


Inden den her kviklånsballade eksploderede, var aftalen med Danske Spil faktisk lavet, men vi har selvfølgelig haft nogle overvejelser omkring det. Vi følger med i pressen, og hvad der ellers sker med den her lov, og så mener vi, at vi har lavet en pakke, som lever op til kravene.

Morten Hørby Andersen, salgschef i Randers FC


- Det er et stort samarbejde. Selvfølgelig i kroner og ører for os, mens Danske Spil får noget eksponering den anden vej. Det svarer til en diamantsponsor i vores kategorier, lyder det fra Randers FC's salgschef, Morten Hørby Andersen, som ikke ønsker at komme det endelige beløb nærmere.

Af klubbens hjemmeside fremgår det, at kronjyderne i forvejen har 13 sponsorer i diamantkategorien, som rangerer lige under tøj-, stadion- og hovedsponsoraterne.

Annonce

Styr på kviklånsloven

Bettingpartnere i de danske elite- og breddeklubber har de seneste måneder skabt en del debat på baggrund af den kviklånslov, der trådte i kraft 1. juli.

Loven forbyder, at banker og spilfirmaer må reklamere i forbindelse med hinanden. Det har blandt andet betydet, at Arbejdernes Landsbank har trukket sig som trøjesponsor hos det danske landshold, da de blev eksponeret side om side med Danske Spil, hvilket i den nye lov er ulovligt.

Debatten har da også givet stof til eftertanke hos Randers FC, som har Sparekassen Kronjylland som hovedsponsor.

- Inden den her kviklånsballade eksploderede, var aftalen med Danske Spil faktisk lavet, men vi har selvfølgelig haft nogle overvejelser omkring det. Vi følger med i pressen, og hvad der ellers sker med den her lov, og så mener vi, at vi har lavet en pakke, som lever op til kravene, siger Morten Hørby Andersen.

- Danske Spil og Sparekassen Kronjylland kan ikke eksponeres direkte ved siden af hinanden, og det kommer de heller ikke til. Den del, som vi selv kan kontrollere, har vi styr på, forsikrer salgschefen.

Annonce

Håber på afklaring

Så sent som torsdag havde erhvervsminister Simon Kollerup fra Socialdemokratiet et skypemøde med partierne bag aftalen, hvor der blev forhandlet om en mulig justering af loven.

- I regeringen er vi indstillede på at finde en løsning, og vi vil nu forhandle videre om det. Hvis der er politisk vilje, så kan vi have loven ændret her til efteråret, sagde Simon Kollerup i den forbindelse til Ritzau.

I Randers FC hilser de forhandlingerne velkommen.

- Sparekassen Kronjylland og Danske Spil er store sponsorater for os, og i en fodboldklub er gode og stærke sponsorer en meget vigtig post. Derfor er det vigtigt for os, at der kommer en afklaring på det her. Ligesom det er det i alle andre klubber, siger Morten Hørby Andersen.

Foruden Randers FC er Danske Spil Oddset også sponsor for AGF, Brøndby IF, FC Midtjylland og OB.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Kontant anfører og frustreret målscorer: - Toget er på vej hen ad perronen

Østjylland

Beboere og medarbejdere smittet: Bofællesskab for handicappede hårdt ramt af coronaen

Annonce