Annonce
Randers FC

Randers FC langer stadionplatter og fadøl ud: - Vi savner fællesskabet på stadion

Det er uvist, hvornår det igen bliver muligt at gå til fodbold i Randers. Men en stadionplatte og en fadbamse kan det dog blive til onsdag, hvis man er sæsonkortholder, sponsor eller frivillig i Randers FC. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Onsdag byder Randers FC på pølser, chips og fadøl til sæsonkortholdere, frivillige og sponsorer ved drive in på stadion.

Randers: Ikke siden pokalkvartfinalen mod Sønderjyske for godt en måned siden har det randrusianske fodboldpublikum haft mulighed for at komme på stadion.

Men onsdag bliver det muligt at dæmpe abstinenserne bare en smule, når Randers FC fra klokken 10 til 15 åbner en midlertidig drive in ved stadion.

Her kan sæsonkortholdere, frivillige og sponsorer kommer forbi og få udleveret en fin, lille fodboldmenu bestående af blandt andet stadionpølser, brød, chips og fadøl.

- Vi savner rigtig meget at være sammen med vores fans og tilskuere omkring fodbolden, som er det spil, vi elsker så højt. Det er hårdt, at vi i disse uger må undvære det fællesskab, som følger med at komme på stadion. Sådan tror jeg, at mange har det, siger Randers FC-direktør Henrik Jørgensen.

- Derfor har vi lavet den her lille event, hvor vi lige kan få sagt hej og god påske til vores mest loyale interessenter, som får udleveret en pose med lidt mad, som de kan tage med hjem og tilberede, tilføjer han.

Annonce

Savner kampene

I øjeblikket er spillerne, den sportslige stab og de fleste medarbejdere i administrationen sendt hjem, og Henrik Jørgensen lægger ikke skjul på, at man savner at få hverdagen tilbage i klubben, hvor kampene er den nerve, man arbejder henimod i det daglige.

- Jeg har stadig en god tro på, at vi nok skal få turneringen afviklet på den ene eller den anden måde. Men hvornår det bliver muligt at spille kampe med tilskuere på lægterne igen, tør jeg simpelthen ikke spå om. Vi har stor respekt for, at der er ting, der er vigtigere end fodbold i den her situation, og derfor skal vi også lytte til fagfolkene, siger Henrik Jørgensen.

Udover Henrik Jørgensen vil også sportsdirektør Søren Pedersen samt kommunikationsmedarbejder Martin Albrechtsen være til stede ved klubbens drive in-arrangement for at lange pølser ud til de fodboldsultne randrusianere.

- Og det bliver naturligvis med de nødvendige forholdsregler, hvor vi har skærmet af og holder afstand, forsikrer Henrik Jørgensen.

Adgang til drive in er ved indkørslen Parkboulevarden 31.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Dronningen tog toget til Randers

Danmark

Erling kaster op to gange hver nat - du må ikke begå samme fejl som mig

Annonce