Annonce
Sport

Randers FC lejer offensivspiller hos Superligakonkurrent

Mads Aaquist skifter til Randers FC på en lejeaftale. Foto: Randers FC

Kronjyderne henter Mads Aaquist på en lejeaftale i FC Nordsjælland. Det bliver klubbens sidste tilgang denne sommer.

Randers: Sommerens sjette tilgang i Randers FC er en realitet. Torsdag morgen oplyser klubben, at de henter offensivspillen Mads Aaquist i FC Nordsjælland på en lejeaftale, der gælder for resten af sæsonen.

23-årige Mads Aaquist var en af profilerne på det Helsingør-hold, der rykkede op i Superligaen i sommeren 2017. Han nåede også at score to Superligamål for oprykkerne i en kamp mod Sønderjyske, inden han i august sidste år blev købt af FC Nordsjælland.

I Farum er det dog ikke blevet til den ønskede spilletid. Blot fire gange startede han inde for FC Nordsjælland i sidste sæson, og i indeværende sæson har han slet ikke været på banen i Superligaen endnu.

Derfor jagter han nu gennembruddet i Randers FC.

- Jeg føler, at det er et rigtigt godt match. Randers FC har været interesseret i mig i et stykke tid, og jeg har haft nogle rigtige gode samtaler med cheftræner Thomas Thomasberg.

- Jeg vil spille, og det skal jeg nu gribe muligheden for i Randers, hvor jeg synes, jeg kan bidrage med en masse. Jeg er en ærgerrig og hårdtarbejdende type, og nu glæder jeg mig bare helt vildt til at komme i gang. Det føles i hvert fald helt rigtigt, siger Mads Aaquist.

Annonce

Kan købes fri

Randers FC har sikret sig en option i lejeaftalen med FC Nordsjælland, der giver kronjyderne mulighed for at købe Mads Aaquist næste sommer.

- Ambitionen for begge parter er, at det efter sæsonen bliver til et permanent skifte, siger Randers FC's sportsdirektør, Søren Pedersen, der nu føler, at Randers FC er godt besat på samtlige pladser.

- Vi tror, at Mads kan gøre en forskel for os, og med tilføjelsen af ham er der rigtig god konkurrence på samtlige pladser i truppen, og det giver endnu flere muligheder for trænerteamet. Han kan især bidrage med en masse offensivt og komplimentere en i forvejen stærk trup.

Cheftræner Thomas Thomasberg påpeger, at Randers FC har manglet en type som Mads Aaquist.

- Det er en styrkelse af truppen, at vi får Mads ind. Han kan noget, vi ikke har nok af i forvejen. Han er virkelig god i mellemrummene, meget boldfast og kan skabe chancer på egen hånd. Så vi glæder os til at få ham indlemmet og integreret i truppen, siger Randers FC-træneren.

Mads Aaquist har en fortid som ungdomsspiller i FC København, hvor han også nåede en enkelt kamp for seniorholdet.

Han bliver den sidste tilgang til Randers FC denne sommer, hvor klubben også har hentet Patrik Carlgren, André Rømer, Benjamin Stokke, Emil Riis og Marvin Egho.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Analyse: Derfor har Thomasberg fået noget at tænke over

Annonce