Annonce
Randers FC

Randers FC-lejren før OB-møde: Har udset sig et drømmeresultat på hjemmebane

Thomas Thomasberg forventer en helt lige duel mod OB i Europa League Playoff. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Thomas Thomasberg og Vito Hammershøy-Mistrati er enige om, at chancerne for videre avancement mod OB i Superligaens Europa League Playoff er fifty-fifty. Cheftræneren håber at få et godt udgangspunkt med fra Cepheus Park.

Randers: 180 minutters fodbold skal afgøre, om det bliver Randers FC eller OB, der skal videre i jagten om en plads i kvalifikationen til Europa Leauge i næste sæson.

De første 90 minutter afvikles lørdag aften på Cepheus Park, og cheftræner Thomas Thomasberg finder det afgørende at få et godt udgangspunkt med til returkampen på Fyn.

- Vi starter hjemme, og der gælder det om at få lavet et brugbart resultat. I de her kampe kan udebanemål få afgørende betydning, så et godt resultat vil også være en 1-0-sejr hjemme. 2-0 vil være et drømmeresultat, fortæller Thomas Thomasberg.

Annonce

En lige affære

Cheftræneren forventer, at det bliver en helt lige duel med Odense-mandskabet.

- Vores chance er fifty-fifty. Når vi møder hold fra nummer 7 til 10 er det helt lige opgør, og det bliver det også i de kommende kampe mod OB, lyder det fra Randers FC-chefen.


OB er også et godt hold, men de har måske set bedre tider, selvom de er kommet lidt i gang igen. Jeg har i hvert fald frygtet OB mere på andre tidspunkter, end jeg gør nu.

Vito Hammershøy-Mistrati, Randers FC


Også Vito Hammershøy-Mistrati, der har scoret fire gange i de seneste to opgør, mener, at der bliver tæt kamp om billetten videre.

- Jeg synes, at det er fifty-fifty-kampe, som kan gå begge veje. Vi har løftet os i de seneste to opgør, og jeg synes, at vi som hold er gode til at steppe op, når det gælder, fortæller Vito Hammershøy-Mistrati.

- OB er også et godt hold, men de har måske set bedre tider, selvom de er kommet lidt i gang igen. Jeg har i hvert fald frygtet OB mere på andre tidspunkter, end jeg gør nu, lyder det midtbanespilleren.

Randers FC og OB spiller det første opgør på Cepheus Park lørdag klokken 18.00, mens returopgøret spilles otte dage senere i Odense.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce