Annonce
Randers FC

Randers FC må lukke 3.500 tilskuere ind: Sponsorer og sæsonkortholdere får førsteprioritet

Papfigurerne af Randers FC-tilhængerne kan til næste hjemmekamp blive skiftet ud med ægte tilskuere. Der må i alt komme 3.500 på stadion, og de skal sidde med én meters afstand til sidemakkeren og forskudt med personen foran. Husstande og andre nære relationer må dog gerne sidde tættere sammen, men maksimalt i grupper af seks. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Randers FC har fået tilladelse til at slå dørene op for 3.500 tilskuere til kampen mod Esbjerg. Sponsorer og sæsonkortholdere får førsteprioritet.
Annonce

Randers: Randers FC må lukke 3.500 tilskuere ind til hjemmekampen mod Esbjerg onsdag.

Det står klart, da klubben tirsdag formiddag har fået godkendt planen om afviklingen af kampen med tilskuere, som er blevet til i samarbejde med sundhedsmyndighederne, rigspolitiet og divisionsforeningen.

Antallet svarer til lidt mere end en tredjedel af stadionkapaciteten og er mere end det nuværende tilskuersnit for sæsonen, som er på 3.103 tilskuere per kamp.

- Det er rigtigt fint. Sponsorer og sæsonkortholdere har førsteprioritet, men antallet betyder, at vi også kan åbne for yderligere tilskuere. Det kommer til at minde noget mere om en rigtig fodboldkamp, lyder det fra Søren Pedersen, sportslig og kommerciel direktør i Randers FC.

Han påpeger samtidig, at billetter skal bestilles på forhånd og altså ikke kan købes i døren, da klubben skal have mulighed for at opspore smittede, hvis der nu skulle være et tilfælde af coronavirus blandt tilskuerne.

Godkendelsen kommer med muligheden for yderligere udvidelse, men der skal i så fald udarbejdes nogle procedurer om, hvordan ståtribunen kan omdannes til siddepladser.

Det er nemlig et krav, at alle tilskuere sidder ned til kampen. Klubben understreger derfor, at det er vigtigt, at retningslinjerne på stadion bliver overholdt. Det indebærer blandt andet, at folk skal sidde på deres nummererede pladser i løbet af hele kampen. Det er dog tilladt at rejse sig og juble ved en scoring.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce