Annonce
Sport

Randers FC må undvære profiler: Moderklubbernes chance for at overraske mod Superligaklubben?

Thomas Thomasberg blander sine kort til Randers FC's anden testkamp mod et udvalgt hold fra klubbens moderklubber. Arkivfoto: Mathias Fredslund Hansen

Kasper Enghardt, Mikkel Kallesøe og Kevin Conboy kommer ikke i aktion i onsdagens kamp mod et udvalgt fra moderklubberne. Randers FC's cheftræner, Thomas Thomasberg, blander kortene til testkampen.

Annonce

Randers: En halvleg til rutinen og en halvleg til ungdommen. Sådan var Thomas Thomasbergs gameplan i den første testkamp i sæsonen, som endte med et 1-4-nederlag imod Silkeborg.

Onsdag aften venter et udvalgt hold fra moderklubberne i Randers FC, og ifølge Thomasberg bliver det med en anderledes tilgang.

Cheftræneren blander ungdomskortene med de mere rutinerede kræfter, og sikkert er det, at hverken Kasper Enghardt, Mikkel Kallesøe og Kevin Conboy kommer i spil.

Førstnævnte gennemgik mandag en vellykket operation for en irriteret menisk, mens Kallesøe og Conboy ikke var at finde til tirsdagens træning på Viborgvej.

- Kevin Conboy har stået over træningen i dag (tirsdag, red.), og Kallesøe har også stået over et par dage. De kommer ikke til at spille kampen, men det er forebyggende for dem begge frem mod de kommende kampe. Alle andre, som er klar, kommer i spil, og nogle få skal også spille en hel kamp. Jeg ved ikke endnu, hvem det bliver, siger Thomas Thomasberg.

Kort om kampen

Sted: Bionutria Park.Tid: Klokken 19.00.

Forventet startopstilling Randers FC: Frederik Due - Johnny Thomsen, Jonas Bager, Simon Graves Jensen, Tobias Damsgaard- Saba Lobjanidze, Andreas Bruhn, Nicolai Poulsen, Mathias Ibsen - Marcus Mølvadgaard, Kasper Høgh.

Skader: Mikael Boman, Kasper Enghardt, Mikkel Kallesøe og Kevin Conboy. Saba Lobjanidze udgik i slutningen af tirsdagens træning, men det forventes, at han bliver klar til opgøret.

Liveblog: Amtsavisen.dk

Annonce

Lokal duo tilbage

I sidste weekends nederlag til Silkeborg var hverken Marcus Mølvadgaard eller Jonas Bager klar til at spille, men cheftræneren forventer, at de lokale drenge får de første kampminutter i benene i onsdagens kamp.

- Marcus trænede med for første gang i dag (tirsdag, red.), så med mindre der kommer et eller andet, så er han med. Han var ivrig og så fin ud, så det var dejligt at se. Og det ser også ud til, at Jonas Bager er klar til at komme i kamp, fortæller Thomasberg, som også forventer at sende en helt ubekendt på banen.

Den brasilianske angriber, Derick Pazetto, prøvetræner i disse dage i Randers FC. Han var ikke med i truppen mod Silkeborg, men Thomasberg forventer, at lejesvenden får mulighed for at vise sig frem i kampen mod moderklubberne.

- Umiddelbart kommer han i spil i løbet af anden halvleg, så vi kan se ham i kamp, fortæller cheftræneren.

Annonce

Vigtig forberedelse

Det udvalgte hold fra moderklubberne består udelukkende at seriespillere, men Thomasberg understreger, at kampen ikke har karakter af en hyggelig sommerforestilling i Superligaklubben.

Kampen er nummer to i rækken af fire vigtige forberedelseskampe frem mod sæsonen, som dels handler om at vinde og dels blive klogere på det hold, som han kun har stået i spidsen for i ti dage.

- Vi går på banen for at vinde hver eneste gang, og denne kamp er ingen undtagelse. Vi kommer ikke til at stille det stærkest mulige hold, men dem, der er på banen, skal gøre deres ypperste for at vinde. Resultatet betyder noget, men det gør idéer og tanker om de enkelte spillere også. Jeg tænker ikke, at vi er knækket på selvtilliden, uanset om det går den ene eller anden vej, siger Thomas Thomasberg.

Men bliver du skuffet, hvis I taber kampen?

- Jeg er altid skuffet, hvis jeg taber en fodboldkamp, men et nederlag kommer ikke til at flytte min tro på, hvor vi er, og hvad vi gør, slutter Thomas Thomasberg.

Kampen spilles klokken 19 på Bionutria Park.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce