x
Annonce
Randers FC

Opdateret: Randers FC skal spille for tomme tribuner

Randers FC spillede torsdag aften på Cepheus Park mod Sønderjyske. Men på søndag må der ikke komme tilskuere ind til kampen mod FC Midtjylland. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Corona-virus fører ifølge Divisionsforeningen til, at alle kampe i Superligaen og 1. division i marts skal spilles uden tilskuere. Det gælder blandt andet kampen mellem Randers FC og FC Midtjylland på søndag, bekræfter Randers FC nu over for Randers Amtsavis.

Randers: Alle kampe i Superligaen og 1. division i marts kommer til at blive spillet uden tilskuere.

Det rammer i første omgang kampen mellem Randers FC og FC Midtjylland på søndag klokken 20, som altså skal spilles for tomme tribuner.

Det sker, efter at Statsminister Mette Frederiksen fredag formiddag har opfordret til, at alle arrangementer i marts med over 1.000 deltagere bliver enten aflyst eller udskudt på grund af smittefaren for Corona-virus.

Efterfølgende har Divisionsforeningen påbudt klubberne, at alle kampe i Superligaen og 1. division i de kommende runder skal spilles uden tilskuere.

Over for Randers Amtsavis bekræfter sportsdirektør Søren Pedersen, at Randers FC må se frem til at spille de kommende kampe uden tilskuere på lægterne.

- Vi har brugt de seneste timer til lige at vende vores muligheder, da det har stor økonomisk betydning at skulle spille uden tilskuere. Derfor har vi blandt andet været i kontakt med Divisionsforeningen og andre klubber i Superligaen, men vi har nu besluttet, at vi følger de anvisninger, der er kommet fra myndighederne og Divisionsforeningen, siger Søren Pedersen.

Randers FC har fredag formiddag trænet som normalt, og der har heller ikke på nuværende tidspunkt været tale om, at klubben har lukket af for, at pressen kan møde op til interviews, som eksempelvis AGF, FC Midtjylland og FC København har gjort.

Avisens udsendte på træningsanlægget har således efter fredagens træning lavet interview med cheftræner Thomas Thomasberg om den kommende kamp mod FC Midtjylland.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Region

Flere sygehusansatte ramt af covid-19

Randers

Lokal politisk bekymring for genåbning af institutioner og skoler: Det vil kræve ekstra ressourcer

Annonce