Annonce
Sport

Randers FC manglede skarphed mod Superligaens dukse og Riis så rødt

FC Københavns Rasmus Falk har scoret til 1-0 i Superliga-kampen mellem Randers FC og FC København. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Randers FC havde stor ære af søndagens opgør mod Superligaens dukse fra FC København. Hjemmeholdet skabte flere gode muligheder, men gæsterne var skarpest og vandt 2-0 på mål af Rasmus Falk og Dame N'Doye. Randers FC's Emil Riis fik rødt kort efter kun tre minutter på banen.

Annonce

Randers: Randers FC leverede langt hen ad vejen en god præstation søndag eftermiddag mod FC København, men skarpheden manglede, da chancerne faldt for fødderne af Benjamin Stokke og Mikkel Kallesøe, og så vandt københavnerne 2-0 på mål af Rasmus Falk og Dame N'Doye.

Det var tydeligt, at Randers FC ikke bare ville ud og forsvare noget hjem. Hjemmeholdet greb kampen offensivt an, som de sluttede i forårspremieren mod Aalborg, men Benjamin Stokke fik blokeret sit forsøg efter et kvarter.

En gylden mulighed for et føringsmål, som Rasmus Falk i stedet noterede sig for syv minutter senere, da han elegant gled forbi tre Randers FC-spillere og chippede bolden i mål.

Den føring holdt til pausen, selvom Mikkel Kallesøe fik en helt fri mulighed for udligne fem minutter før pausen.

Efter pausen fortsatte hjemmeholdet med at presse på, men igen manglede Benjamin Stokke den sidste skarphed, og da Emil Riis blev præsenteret for et rødt kort for at placere en støvle i halsregionen på Denis Vavro med et kvarter igen, sivede den sidste gas ud af den randrusianske ballon.

Dame N'Doye lukkede kort efter opgøret til 2-0.

I nedenstående kan du læse om kampen minut for minut:

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Anna von Lowzow: - Det der med hele tiden at overtage samtalen, det er så udannet og burde føre til klaps bagi

Randers For abonnenter

Kunstig sø er blevet kampplads for lystfiskere og lokale beboere - minister på vej med afgørelse

Randers

Randers Julehjælp: Festpenge i mediehuset går til økonomisk trængte familier

Annonce