Annonce
Randers FC

Randers FC melder udsolgt til pokalfinalen: - Det forslår som en skrædder i helvede

Randers FC har afsat alle klubbens billetter til årets pokalfinale. Arkivfoto: Annelene Petersen
Randers FC satte fredag formiddag de sidste løssalgsbilletter til pokalfinalen til salg. 25 minutter senere var der udsolgt. I alt har klubben afsat cirka 3800 billetter, men der kan muligvis nå at dukke et fåtal nye billetter op inden finaledagen.

Fodbold: Sæsonkortholdere og sponsorer i Randers FC har i ugens løb kunnet indløse billetter til pokalfinalen, og fredag formiddag klokken 10 blev de sidste løssalgsbilletter sat til salg.

25 minutter senere var alle 1400 billetter afsat, og dermed kan klubben melde udsolgt til finalen Kristi himmelfartsdag mod Sønderjyske.

- Det er helt fantastisk med den interesse, men det havde vi også regnet med. De to gange vi har været i Parken, har der været 13.000 fra Randers afsted. Nu bliver finalen spillet i baghaven, så det siger sig selv, at det antal billetter vi er blevet tildelt, forslår som en skrædder i helvede, siger Jesper Hansen, club secretary i Randers FC.

Annonce

- Jeg er slet ikke i tvivl om, at vi kunne have solgt 20.000 billetter. Det er aldrig sjovt at skulle skuffe fans, men det er spillets regler. Vi har kørt strikse regler internt i forhold til antallet af billetter til personale, familie og venner for at sikre helt rene linjer. Vi tilbød også tre gange så mange billetter i ordinært salg som Sønderjyske, tilføjer han.

Dør på klem

I alt har Randers FC haft råderet over cirka 3800 billetter til finalen. De 1400 er solgt i ordinært salg, mens sæsonkortholderne har aftaget omkring 900.

- Sæsonkortholderne og sponsorerne, som har støttet os i tykt og tyndt, har haft forkøbsret. Personalet har fået en lille del af billetterne, mens vi også har følt en forpligtelse over for de frivillige. Spillernes koner og børn er også blevet tilbudt billetter, siger Jesper Hansen.

På tværs af hele Randers FC-organisationen har det derudover været muligt at tilkøbe cirka 100 billetter, hvis man eksempelvis har ønsket at tage en bror, far eller nær ven med, oplyser han.

På trods af de røde lamper åbner klubben døren en smule på klem for de fans, der endte med at gå forgæves til fredagens virtuelle billetkø.

- Vi har simpelthen haft så kort tid, at vi først skal til at taste de reserverede sponsorbilletter ind i systemet nu, så der kan måske komme nogle til salg. Ligesom DBU og Divisionsforeningen også har holdt billetter tilbage, som måske kan frigives. Mit gæt er dog, at det maksimalt drejer sig om 50 billetter, siger Jesper Hansen.

De vil i så fald blive sat til salg tirsdag klokken 16, og Randers FC vil opdatere om mulighederne på klubbens platforme inden da.


Jeg er slet ikke i tvivl om, at vi kunne have solgt 20.000 billetter. Det er aldrig sjovt at skulle skuffe fans, men det er spillets regler.

Jesper Hansen, club secretary i Randers FC


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne For abonnenter

Mange drømme blev knust, da Dorthe Bjørn fik sklerose - men sygdommen har ikke forhindret hende i at tage aktivt del i livet

Annonce