Annonce
Randers FC

Randers FC ophæver kontrakten med ung angriber

Marcus Mølvadgaard var senest i aktion for Randers FC i starten af december sidste år mod FC Midtjylland. Ved den lejlighed fik angriberen fire minutter på banen. Arkivfoto: Annelene Petersen
På sommerens sidste transferdag er det nu endeligt, at Marcus Mølvadgaard har spillet sin sidste kamp i Randers FC i den her omgang. Parterne er blevet enige om at ophæve kontrakten et halvt år før tid.

Randers: Saba Lobjanidze er den store hovedperson i Randers FC på sommerens sidste transferdag, men mens der stadig ikke er en georgisk handel i støbeskeen, står det nu klart, at Marcus Mølvadgaard ikke længere er Randers FC-spiller.

Den 20-årige angriber vendte ved udgangen af juni tilbage til Randers FC fra et lejeophold i Hvidovre, men parterne er nu blevet enige om at ophæve kontrakten, som ellers var gældende til årsskiftet.

- Det ligger ikke i kortene, at Marcus vil få meget spilletid i Randers FC i den kommende tid. Derfor er vi blevet enige om, at det bedste for alle er, at vi ophæver samarbejdet, så Marcus kan finde en ny klub i efteråret.

- Det er altid hårdt at give slip på en af dem, der har taget turen hele vejen igennem fra ungdomsholdene, men sådan er det engang imellem. Vi ønsker Marcus al mulig held og lykke fremover og takker ham for alt det, han har givet i Randers FC. Vores veje krydses forhåbentlig igen, siger sportsdirektør Søren Pedersen i en pressemeddelelse.

Bagerst i køen

En ny klub lader tilsyneladende vente på sig, men det kan han frit finde i løbet af efteråret, mens Randers FC undgår at skulle betale lønkroner til en angriber meget langt fra spilletid.

Han blev netop lejet ud til Hvidovre, fordi han på det tidspunkt var efter Benjamin Stokke, Marvin Egho, Emil Riis og Mikael Boman i angriberkøen.

Sidstnævnte er godt nok fortid i Randers FC, men ind er til gengæld kommet Kasper Høgh og Alhaji Kamara, og derfor tager Marcus Mølvadgaard nu på jagt efter spilletid.

- Jeg ville selvfølgelig gerne have haft det endelige gennembrud i den klub, der betyder så meget for mig. Men jeg skal ud og have noget mere spilletid, og derfor er det nødvendigt for mig at komme på græs et nyt sted, siger Marcus Mølvadgaard i pressemeddelelsen.

- Jeg har haft en masse fantastiske år både som ungdoms- og Superligaspiller i Randers, og har mange gode minder. Nu ser jeg frem til at prøve noget nyt, og så kan det være, at vi ses igen i fremtiden, fortsætter angriberen.

Marcus Mølvadgaard optrådte 30 gange for Randers FC i Superligaen og scorede to mål.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce