x
Annonce
Randers FC

Randers FC-profil efter overlegent oplæg: Dejligt at sende en gammel Randers-spiller ud efter pølser

André Rømer havde næstsidste fod på Randers FC's tredje scoring i kampen mod Esbjerg. Saba Lobjanidze stod for kampens første mål fra straffesparkspletten. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
André Rømer nød at sende Esbjergs Joni Kauko på røven, da han kort inde i anden halvleg lagde op til kampens sidste mål i 3-0-sejren over Esbjerg. Midtbaneprofilen tror på, at holdet ender i top 6.

Randers: André Rømer fik lov at løbe i ryggen på Esbjergs forsvar.

Emil Riis så sin holdkammerat, og så ydmygede han ellers den tidligere Randers FC-spiller Joni Kauko, der gled ud over baglinjen, mens Rømer stoppede op og serverede en tværpasning til Björn Kopplin, der lukkede opgøret til 3-0.

- I ny og næ kommer der lidt lækre ting fra mig, og det var dejligt, at sende en gammel Randers-spiller (Joni Kauko, red.) ud efter pølser. Heldigvis gjorde Björn (Kopplin, red.) arbejdet færdigt, lød det med et stort smil fra André Rømer.

Annonce

Stærk hjemmebane

Midtbanespilleren glædede sig over præstationen i årets sidste kamp, men sidste uges skuffelse i Silkeborg var stadig ikke helt ude af systemet.

- Det var dejligt i dag, men vi havde også noget, som vi skulle ud og revanchere fra sidste uge, og det nederlag irriterer mig næsten endnu mere nu. I dag kører vi jo et lignende hold helt over, sagde assistmageren.

Sejren over Esbjerg var den syvende hjemmesejr af ti mulige i efteråret.

- Jeg ved ikke, hvad der er med den her hjemmebane, men vi er i hvert fald gode her. Vi kommer ud med et sindssygt godt udtryk, som vi også gjorde det mod Sønderjyske, og man kan bare mærke, at folk er klar. Den slags smitter, og så sparker vi også bolden i kassen i modsætning til kampen i Silkeborg. Vi har lavet rigtig mange mål i sæsonen, og det må gerne fortsætte, sagde André Rømer, der selv har stået for to af efterårets 35 Randers FC-scoringer.

Tro på top 6

Søndagens sejr betyder, at Randers FC overvintrer på en femteplads i Superligaen.

- Det bliver dejligt at kigge på stillingen hen over jul og nytår og se, at vi er der, hvor vi gerne vil være. Vi er stadig en del top 6, og det skal vi være helt frem til sidste runde i grundspillet, hvor vi forhåbentlig kan afgøre det til vores fordel.

Hvor stor er din tro på, at foråret ender med mesterskabsslutspil for Randers FC?

- Den er stor. Normalt skal man hente 36-37 point for at komme med, så det er bestemt muligt med seks kampe tilbage af grundspillet i foråret, lød det fra André Rømer.

Midtbanespilleren lod udskifte med knæproblemer efter 65 minutter.

- Jeg havde lidt med knæet inden kampen, og da vi førte 3-0, begyndte det at blive lidt værre, og så ville jeg ikke risikere noget. Det er ikke noget slemt, men det har sikkert godt af en juleferie, sagde André Rømer.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Lokal politisk bekymring for genåbning af institutioner og skoler: Det vil kræve ekstra ressourcer

Randers

Skoler og institutioner er 'helt klar' efter påske, melder kommunen - Mor er lidt bekymret

Danmark

Liveblog: 5071 danskere testet positiv for corona - men smittetallet kan være op til 70 gange højere

Randers

Seks-årige Felix’ død har sendt borgerforslag i Folketinget: Mere end 25.000 underskrifter på et døgn

Annonce