Annonce
Randers FC

Randers FC-profil kåret til månedens spiller i Superligaen

Saba Lobjanidze er blevet kåret til månedens spiller i Superligaen efter at have scoret to mål og lavet en assist i fire kampe. Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix)
Divisionsforeningen har kåret Randers FC's Saba Lobjanidze som "månedens spiller", som den første spiller i sæsonen, der ikke repræsenterer de to topklubber.

Randers: Randers FC har nydt stor succes i maj, hvor de først sendte Sønderjyske på sommerferie og siden sikrede en plads i Europa League Playoff-finalen ved at sende AGF ud i mørket i sidste sekund.

En af holdets mest fremtrædende skikkelser i de fire kampe har været 24-årige Saba Lobjanidze.

Georgieren har scoret to mål - heriblandt et regulært drømmemål mod AGF på Cepheus Park - og lavet én assist i kampene mod Sønderjyske og AGF.

De præstationer har været afgørende for, at Divisionsforeningen har kåret Saba Lobjanidze til månedens spiller i maj.

Kantspilleren snupper hæderen foran sidste sæsons offensive legekammerat Bashkim Kadrii, som har scoret ét mål og lavet tre assist for OB, og AGF's målmand Kamil Grabara, der har haft 20 redninger i de fire kampe - heriblandt flere store af slagsen på netop Sabas forsøg de seneste to runder.

Det er første gang i sæsonen, at prisen ikke går til en FC Midtjylland- eller FC København-spiller, men nu gør Saba Lobjanidze altså Viktor Fischer, Dame N'Doye, Marc Dal Hende, Robert Skov og Evander selskab.

Det er fjerde sæson, at Divisionsforeningen kårer "månedens spiller" og i den tid er Viktor Lundberg den eneste anden Randers FC-spiller, der har været nomineret.

Det var helt tilbage i august 2015, hvor den svenske angriber dog blev overhaldet af Bruninho og Erik Sviatchenko fra FC Midtjylland.

Saba Lobjanidze har i alt scoret otte mål og lavet fire assist i denne Superliga-sæson.

Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Beredskabet bad om politi-assistance til at dæmpe unge bilister: - De ræsede om ørerne på os

Randers HK For abonnenter

Stort portræt af Katrine Larson: Guldpigen der gik en anden vej

Annonce